- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.683
Bir hemsirenin sayfası sanırım dimiBir kaç ay öncelerde netten almıştım canım. Bu ayda instagramda bi sayfadan aldım 30lu falan oluyor
Çok hızlı ayrilmissiniz canımBende temmuz 2019 evlenmiştim heyy gidi günler
Iyiyim kuzum iftarı yaptım çayı cok içtim şiştim yuvarlaniyorum balon gibi.oldummHosbuldum paremnabersin
ay şimdi hTırlayamadım ama bir gebenin günlüğüydü galiba ama ben ovulasyon takipli sayfadan aldım kuzuBir hemsirenin sayfası sanırım dimi
Eczacimiydi yoksa ya
Nasıl mesela nasılBenimde değişti hayatım hemde nasıl değişti
Çok hızlı ayrilmissiniz canım
O kadar hızlı karar vermene ne sebep oldu
Deseliyorsam görmezden gel lütfen
Heh aynı sayfayı diyoruzay şimdi hTırlayamadım ama bir gebenin günlüğüydü galiba ama ben ovulasyon takipli sayfadan aldım kuzu
Nasıl mesela nasıl
Ay bilmiyorumki ya bu tarzda reklam oluyormu bende onu düşünüyorum hep bişey derkenHeh aynı sayfayı diyoruz
Ben korkudan yazamadım ban man yerim diye
Tatlı uykularDireniyorum ama gözlerim kapanacak
20 günlük evlilik yaşadım eşi.olucak eve 10 gün gelmedi ahileriyle büyük kavga etti sonra gitti yurt dışına 5 ay sonra aradı beni abileri babası aile red etti sonra öğrendim ki borçları varmış başka kadin varmış başka başka işleri varmış ben aileyle görüşüyorum onlar beni bırakmadılar kaynanam kayınbabam kadınlar eltiler hepsi var koca yok hahahahÇok hızlı ayrilmissiniz canım
O kadar hızlı karar vermene ne sebep oldu
Deseliyorsam görmezden gel lütfen
Ay bilmiyorumki ya bu tarzda reklam oluyormu bende onu düşünüyorum hep bişey derken
Önemli değil canım ben yazıyorum 2 sene oldu
Resmi olarak boşandın inşallah değil mi ?20 günlük evlilik yaşadım eşi.olucak eve 10 gün gelmedi ahileriyle büyük kavga etti sonra gitti yurt dışına 5 ay sonra aradı beni abileri babası aile red etti sonra öğrendim ki borçları varmış başka kadin varmış başka başka işleri varmış ben aileyle görüşüyorum onlar beni bırakmadılar kaynanam kayınbabam kadınlar eltiler hepsi var koca yok hahahah
Hepsi red etti eşi bu yani benim ayrilik
Hepsi bizim için canım çok doğal evlenmekte ayrılmakta valla. Bundan sonrasında gönlünce olsun istediğin herşeyÖnemli değil canım ben yazıyorum 2 sene oldu
Amin canım insallahHepsi bizim için canım çok doğal evlenmekte ayrılmakta valla. Bundan sonrasında gönlünce olsun istediğin herşey
Resmî olarak boşandım yurtdışından bir imzalı boşanma dilekçesi gönderdi burdan avukat ayarlamış benim kardesim avukat oldu bitti o olmasın gel buraya desede ben gider miyim asla asla sildim gittiResmi olarak boşandın inşallah değil mi ?
İnşallah diyorum çünku adam ortada yoksa mahkeme nasıl olcak
Sizi okuyorum a böylee
Hangi kafayla evlendiyseAmin canım insallah
Resmî olarak boşandım yurtdışından bir imzalı boşanma dilekçesi gönderdi burdan avukat ayarlamış benim kardesim avukat oldu bitti o olmasın gel buraya desede ben gider miyim asla asla sildim gitti
Ne icerekkkkkkSizi okuyorum a böylee
Yok canım burda varmış sevgilisi buraya kesin dönüş yapmıştı ooo ne düğün yapıldı bir bilsen ordada varsa bilmem olabilirHangi kafayla evlendiyse
Sanki zorla evlendirdiler.
Yurtdışında biri varsa kal kardeşim orada bana niye düğün yapiyosun