- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.362
Belki soğuk baklava denemedim belki süt kokusu gelmezse yerimSendeMinnosprenses gibisin desene yav sütlü tatlı nasıl sevilmez hele bi anlatın
Çok fenaa
Hey Allahım ya,
Ooo enfess görünüyor eline sağlık
Hahah bilemiyorum valla şurada köşede bekleyelim
Ahh şu dilimValla yaktın canım
Vercem canım yarın
Çooooooooooooookkkk güzeeeeeeeeeeeelASSOSyal Z Zerre
Kızlar bu şekilde oldu biraz daha kalın olabilirditadı güzel ama aslımı bilmiyorum hafif normal baklava gibi değil
Eki Görüntüle 2847338
Çörekmi kuzum teşekkür ederimAhh şu dilim
Şaka bi yana çok güzel duruyor
BravoASSOSyal Z Zerre
Kızlar bu şekilde oldu biraz daha kalın olabilirditadı güzel ama aslımı bilmiyorum hafif normal baklava gibi değil
Eki Görüntüle 2847338
Neresi güzel kız asıl gece başlıyor hayat ama bennn uyuyorumHahah
Ne güzel işte
İmkansız o gülüm yaBelki soğuk baklava denemedim belki süt kokusu gelmezse yerim
Immm enfess görünüyor canım ellerine sağlıkASSOSyal Z Zerre
Eki Görüntüle 2847338
Bu sene sütlaç yemeye başladım,daha önce den yengem sütlaç yapmıştı ilk o zaman yemiştim ama hiç beğenmemiştim,bu sene kendim yaptım 10 numara oldu
Aynı burç aynı yükselen ve aynı şeyleri sevmiyorum Biz ikiz miyiz zerroşBu sene sütlaç yemeye başladım,daha önce den yengem sütlaç yapmıştı ilk o zaman yemiştim ama hiç beğenmemiştim,bu sene kendim yaptım 10 numara oldusanırım sütlü tatlıların görüntüsü bende önyargı oluşturuyor.
Yarasın.Şuan şişmiş vaziyetteyimgene ayarı kaçırdık bugün normal de sadece alinazik yapacaktık. Ama TV de ardanın mutfağı varmış onu izledik ve ordakileri yaptık
Kolesterolün mu var acaba
Evrt Canım çöreğine daha yemeden bayıldımÇörekmi kuzum teşekkür ederimvalla lezzetliydi dene derim mutlaka
Pharmaton alNeresi güzel kız asıl gece başlıyor hayat ama bennn uyuyorum
İmkansız o gülüm ya
Immm enfess görünüyor canım ellerine sağlık
Tam ben diyecektim ya da şekerY
Kolesterolün mu var acaba
Yemek yer yemez ağırlık basan insanların kolesterolü olur genelde
Yarıyor mu o kadar ? SahiPharmaton al
Hiç olmadığın kadar enerjik olursun
Bence yarıyor içinde bi sürü vitamin varYarıyor mu o kadar ? Sahi
Elimdeki ek vitaminler bitsin de ondan alayım bakalım bı deBence yarıyor içinde bi sürü vitamin var
Bravoçok güzel görünüyor ellerine sağlık
Neresi güzel kız asıl gece başlıyor hayat ama bennn uyuyorum
İmkansız o gülüm ya
Immm enfess görünüyor canım ellerine sağlık
Sağolun canlarımEvrt Canım çöreğine daha yemeden bayıldım