- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Sağolasın bitenemZoru basarmissin ellerine sağlık şeker
Afiyet olsunn bende topladım çay koydum şimdi demlicemBen iftarımı yaptım tatlımı yedim masada pinekliyorum hu huu afiyet olsun şekerler
Buda tahinli çöreğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolasın bitenemZoru basarmissin ellerine sağlık şeker
Afiyet olsunn bende topladım çay koydum şimdi demlicemBen iftarımı yaptım tatlımı yedim masada pinekliyorum hu huu afiyet olsun şekerler
Tarifini yazarsan ömür boyu hayır duamı alırsınSağolasın bitenem
Afiyet olsunn bende topladım çay koydum şimdi demlicem
Buda tahinli çöreğim
Heemeen gönderiyorum şimdiden afiyet olsunTarifini yazarsan ömür boyu hayır duamı alırsın
İşte kadınlık bu iftarla yarının iftrını düşünmeye başlamışız henüz hiçbi fikrim yok bende takip edeyimKızlar sondan bi önceki iftarı da yaptık
Yarın için yemek önerisi verebilecek olan var mı ki
Çok sağol güzelimHeemeen gönderiyorum şimdiden afiyet olsun
Yaa yapılış fotografkarıda var tarifte ama sitenin ismi yazıyo reklam olurmu bilemedim
Hahahaİşte kadınlık bu iftarla yarının iftrını düşünmeye başlamışız henüz hiçbi fikrim yok bende takip edeyim
Sende Minnosprenses gibisin desene yav sütlü tatlı nasıl sevilmez hele bi anlatınSütlü tatlılar ile aram pek yoktur ama soğuk baklavayı denemek istiyorum
Çok fenaaGalk temizlee
Hey Allahım ya,
Ooo enfess görünüyor eline sağlıkSağolasın bitenem
Afiyet olsunn bende topladım çay koydum şimdi demlicem
Buda tahinli çöreğim
Hahah bilemiyorum valla şurada köşede bekleyelimKızlar sondan bi önceki iftarı da yaptık
Yarın için yemek önerisi verebilecek olan var mı ki
Ne demek canım dene güzel oldu biz beğendik yalnız 12 tane cıkıyo bu tarifle biz 2 kişiyiz fazla geldi bize. Düşünüyorum komşularamı versem yoksa dondurucuya atılırmı acabaÇok sağol güzelim
Vallahi hayır duamı aldın
Ranazan bitince deneyeceğim
Ben arkadaşlara götürürümNe demek canım dene güzel oldu biz beğendik yalnız 12 tane cıkıyo bu tarifle biz 2 kişiyiz fazla geldi bize. Düşünüyorum komşularamı versem yoksa dondurucuya atılırmı acaba
Benimde düşünmeme sebep oldun kız ne güzel mutluydum yemek yemiştim şimdi yarın düşüncesine girdim hiç aklımda yokkenHahaha
Ever en azından şimdiden düşüneyim dedim
Sağolasın bebitomm yakın olsanızda hepinize tattırabilsem keşkemSende Minnosprenses gibisin desene yav sütlü tatlı nasıl sevilmez hele bi anlatın
Çok fenaa
Hey Allahım ya,
Ooo enfess görünüyor eline sağlık
Hahah bilemiyorum valla şurada köşede bekleyelim
Sağol canım benim düşünmen yeterBenimde düşünmeme sebep oldun kız ne güzel mutluydum yemek yemiştim şimdi yarın düşüncesine girdim hiç aklımda yokken
Sağolasın bebitomm yakın olsanızda hepinize tattırabilsem keşkem
Bana uzaklar arkadaşlarımda annemlerde yani çok değilde yürüyerek 10 dk mesafe yan apartmanda eşimin amcasıyla halası oturuyo onları veriyim bari biraz bendeBen arkadaşlara götürürüm
Zaten benden bekliyorlardı birşeyler
Tüh ya seni de yaktımBenimde düşünmeme sebep oldun kız ne güzel mutluydum yemek yemiştim şimdi yarın düşüncesine girdim hiç aklımda yokken
Sağolasın bebitomm yakın olsanızda hepinize tattırabilsem keşkem
Bende ver gülümBana uzaklar arkadaşlarımda annemlerde yani çok değilde yürüyerek 10 dk mesafe yan apartmanda eşimin amcasıyla halası oturuyo onları veriyim bari biraz bende
Benden hiç gitmiyorlar kiiAh bana da gelse
Birazını bana ver kız
Tüh ya seni de yaktım
Valla yaktın canımBende ver gülüm