Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Fıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.

İyiyim kuzucum yalnız bı akşam
Patlıcan salatası yapıp gecistircem. İftari.

Sen nasılsın

Tat olarak sütlü Nuriye ye hiç benzetmiyorum ama
Ya ben hiç dışardan yemedim o yüzden bilmiyorumki. Arkadaşla konuştuk şimdi ama o dedi kremamsı bişey var sanki diye şerbetinde krema olabilir o yüzden bazı tariflerde de krema vardıda ben koymadım aslında. Yapılıştan ona benzettim bakalım yiyince neye benzeticem
Bakalım yaptım yaptığım ona benzedimi bilmiyorum ben yaptığımı yorumlucam
Sütlü tatlı olarak yediğim tek tatlı sütlaç sütlü Nuriye tatlısını yemedim . Sen yediğin zaman tadını bizimle paylaş birde fotoğraf at
Tamam mutlaka paylaşıcam
Anammm gıı duydunuz muu Hindistanlılar bu sefer de inek tezeği ile yıkanmaya başlamışlar koruyor diyeee
Tee allahımmm ya en çok şaşırdığım millet şu hintler

Zoru basarmissin ellerine sağlık şeker

Soğuk baklavaya yani ben sütlü nuri yemedim kızlar ne der bilemem ama bol sütlü tatlıları seviyorsan buna da bayılırsın. Normal baklava kesiyor adamı bunda oturup yarım kiloyu yiyebilirim,
Şakacı seniiii

Sütlü Nuriye yemedim ama soğuk baklavayı merak ediyorum

Fıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.

İyiyim kuzucum yalnız bı akşam
Patlıcan salatası yapıp gecistircem. İftari.

Sen nasılsın
Şuan şişmiş vaziyetteyim gene ayarı kaçırdık bugün normal de sadece alinazik yapacaktık. Ama TV de ardanın mutfağı varmış onu izledik ve ordakileri yaptık

Ohooooo iftar yaptildi mutfak tezgahı silindi Ocak silindi bulaşık makinası çalıştırıldı çocukların ilacı verildi şimdi uyuma vakti beybi
Ohh süper valla ama ben mutfağın halini atmayım şuan her yer her yerde kafamı çevirip bakınca küçük Emrah moduna giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…