- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Soğuk baklavayaNeye benziyor tadı
Soguk baklavaNe sipariş ediyorsunuz
Fıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.Cookiie ayy hadi bakalım yorumlarını bekliyoruz çünkü bende evde yapsam nasıl olur diyorum. Çok seviyorum soğuk baklavayı
bebeklinick naber ballımm
Minnosprenses eline sağlık kuzucum nası güzel şekil vermişsin keke ben şekil yapmaya çalışırken ortaya ebruli sanatı çıkıyor
Yani ben hiç biseye benzetemedim.Neye benziyor tadı
Ya ben hiç dışardan yemedim o yüzden bilmiyorumki. Arkadaşla konuştuk şimdi ama o dedi kremamsı bişey var sanki diye şerbetinde krema olabilir o yüzden bazı tariflerde de krema vardıda ben koymadım aslında. Yapılıştan ona benzettim bakalım yiyince neye benzeticemTat olarak sütlü Nuriye ye hiç benzetmiyorum ama
Bakalım yaptım yaptığım ona benzedimi bilmiyorum ben yaptığımı yorumlucamCookiie ayy hadi bakalım yorumlarını bekliyoruz çünkü bende evde yapsam nasıl olur diyorum. Çok seviyorum soğuk baklavayı
bebeklinick naber ballımm
Minnosprenses eline sağlık kuzucum nası güzel şekil vermişsin keke ben şekil yapmaya çalışırken ortaya ebruli sanatı çıkıyor
Tamam mutlaka paylaşıcamSütlü tatlı olarak yediğim tek tatlı sütlaçsütlü Nuriye tatlısını yemedim . Sen yediğin zaman tadını bizimle paylaş birde fotoğraf at
Tee allahımmm ya en çok şaşırdığım millet şu hintlerAnammm gıı duydunuz muu Hindistanlılar bu sefer de inek tezeği ile yıkanmaya başlamışlarkoruyor diyeee
Ben görmedim nickoCevap attım ama
Dün yaptım patlican salatası harika yaaFıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.
İyiyim kuzucum yalnız bı akşam
Patlıcan salatası yapıp gecistircem. İftari.
Sen nasılsın
Hayırlı iftarlar balımDün yaptım patlican salatası harika yaa
Zoru basarmissin ellerine sağlık şekerYa ben hiç dışardan yemedim o yüzden bilmiyorumki. Arkadaşla konuştuk şimdi ama o dedi kremamsı bişey var sanki diye şerbetinde krema olabilir o yüzden bazı tariflerde de krema vardıda ben koymadım aslında. Yapılıştan ona benzettim bakalım yiyince neye benzeticem
Bakalım yaptım yaptığım ona benzedimi bilmiyorum ben yaptığımı yorumlucam
Tamam mutlaka paylaşıcam
Tee allahımmm ya en çok şaşırdığım millet şu hintler
Şakacı seniiiiSoğuk baklavayayani ben sütlü nuri yemedim kızlar ne der bilemem ama bol sütlü tatlıları seviyorsan buna da bayılırsın. Normal baklava kesiyor adamı bunda oturup yarım kiloyu yiyebilirim,
Şuan şişmiş vaziyetteyimFıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.
İyiyim kuzucum yalnız bı akşam
Patlıcan salatası yapıp gecistircem. İftari.
Sen nasılsın
Valla ben kesin yemelisin derim sütlü tatlılara bayılırım normaldeŞakacı seniiii
Sütlü Nuriye yemedim ama soğuk baklavayı merak ediyorum
Ohooooo iftar yaptildi mutfak tezgahı silindi Ocak silindi bulaşık makinası çalıştırıldı çocukların ilacı verildi şimdi uyuma vakti beybiBen iftarımı yaptım tatlımı yedim masada pinekliyorum hu huu afiyet olsun şekerler
Soğuk baklava çok güzel adı üstünde soğuk dondurma gibi gider yaz geceleri bana biraz agir gelmiştiValla ben kesin yemelisin derim sütlü tatlılara bayılırım normalde
Ohh süper valla ama ben mutfağın halini atmayımOhooooo iftar yaptildi mutfak tezgahı silindi Ocak silindi bulaşık makinası çalıştırıldı çocukların ilacı verildi şimdi uyuma vakti beybi
Sütlü tatlılar ile aram pek yoktur ama soğuk baklavayı denemek istiyorumValla ben kesin yemelisin derim sütlü tatlılara bayılırım normalde
Galk temizleeOhh süper valla ama ben mutfağın halini atmayımşuan her yer her yerde kafamı çevirip bakınca küçük Emrah moduna giriyorum