Ben tadını çok merak ediyorum ,yedikten sonra yazsana tadını beğendin mi neye benziyor falan. Birde, fotoğraf da atsanaaBende ondan sormak istedim aç aç hiç atmayım şimdisoğuk baklava yaptım ama bilmem nasıl olmuştur hiç yemedimde bu ara baya bi ünlendi diye deniyim dedim
Canimmmmm buralardayım valla. Evle çocuklarla ilgileniyom bici bici yaptık teyzesiii
Oyyy maşallah, yerimCanimmmmm buralardayım valla. Evle çocuklarla ilgileniyom bici bici yaptık teyzesiii
Kejlerime güveniyorumWaaoow minnoş görüntü şahane
Cevap attım ama
Atıcam fotografını bende yedikten sonra yorumlayacağımBen tadını çok merak ediyorum ,yedikten sonra yazsana tadını beğendin mi neye benziyor falan. Birde, fotoğraf da atsanaa
Teşekkür ederim canımGörüntü çok mükoo
Tat olarak sütlü Nuriye ye hiç benzetmiyorum amaAtıcam fotografını bende yedikten sonra yorumlayacağımAslında yaparken farkettim ben sütlü nuriyeyi biliyomusun. Bildiğimiz baklavanın sütle şerbetlenmişi aynı onun gibi sadece ğzerine kakao çikolaya ekliyosun
Çok enfesBen tadını çok merak ediyorum ,yedikten sonra yazsana tadını beğendin mi neye benziyor falan. Birde, fotoğraf da atsanaa
Ne sipariş ediyorsunuzÇok enfessipariş edeyim dedim getirecek yer bulamadım
Severim kek ve tatlı işe uğraşmayı canımm benimki ebrul sanatı gibiCookiie ayy hadi bakalım yorumlarını bekliyoruz çünkü bende evde yapsam nasıl olur diyorum. Çok seviyorum soğuk baklavayı
bebeklinick naber ballımm
Minnosprenses eline sağlık kuzucum nası güzel şekil vermişsin keke ben şekil yapmaya çalışırken ortaya ebruli sanatı çıkıyor
Sütlü tatlı olarak yediğim tek tatlı sütlaçAtıcam fotografını bende yedikten sonra yorumlayacağımAslında yaparken farkettim ben sütlü nuriyeyi biliyomusun. Bildiğimiz baklavanın sütle şerbetlenmişi aynı onun gibi sadece ğzerine kakao çikolaya ekliyosun
Neye benziyor tadıÇok enfessipariş edeyim dedim getirecek yer bulamadım
Benimki karmaşık bir sanat oluyor serbest çalışma,Severim kek ve tatlı işe uğraşmayı canımm benimki ebrul sanatı gibi