Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Bende ondan sormak istedim aç aç hiç atmayım şimdi 🤣🤣 soğuk baklava yaptım ama bilmem nasıl olmuştur hiç yemedimde bu ara baya bi ünlendi diye deniyim dedim🤣🤣
Ben tadını çok merak ediyorum ,yedikten sonra yazsana tadını beğendin mi neye benziyor falan. Birde, fotoğraf da atsanaa🤤🤤

Kekimi iftara yetiştirdim IMG_20210511_184448.jpg

Ben tadını çok merak ediyorum ,yedikten sonra yazsana tadını beğendin mi neye benziyor falan. Birde, fotoğraf da atsanaa🤤🤤
Atıcam fotografını bende yedikten sonra yorumlayacağım 😬 Aslında yaparken farkettim ben sütlü nuriyeyi biliyomusun. Bildiğimiz baklavanın sütle şerbetlenmişi aynı onun gibi sadece ğzerine kakao çikolaya ekliyosun 🤣

Atıcam fotografını bende yedikten sonra yorumlayacağım 😬 Aslında yaparken farkettim ben sütlü nuriyeyi biliyomusun. Bildiğimiz baklavanın sütle şerbetlenmişi aynı onun gibi sadece ğzerine kakao çikolaya ekliyosun 🤣
Tat olarak sütlü Nuriye ye hiç benzetmiyorum ama 🤷

Cookiie Cookiie ayy hadi bakalım yorumlarını bekliyoruz çünkü bende evde yapsam nasıl olur diyorum. Çok seviyorum soğuk baklavayı 😋😋😋
bebeklinick bebeklinick naber ballımm😍😍
Minnosprenses Minnosprenses eline sağlık kuzucum nası güzel şekil vermişsin keke ben şekil yapmaya çalışırken ortaya ebruli sanatı çıkıyor 🤪🤪🤣🤣
Severim kek ve tatlı işe uğraşmayı canımm benimki ebrul sanatı gibi 🤣🤣

Sütlü tatlı olarak yediğim tek tatlı sütlaç 🤣sütlü Nuriye tatlısını yemedim . Sen yediğin zaman tadını bizimle paylaş birde fotoğraf at

X