- 13 Şubat 2021
- 3.935
- 8.948
onlarda demesin otursunlar totolarının üzerineBizde biscolata irkeee deriz ama diyoz mu demiyoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlarda demesin otursunlar totolarının üzerineBizde biscolata irkeee deriz ama diyoz mu demiyoz
Heee ay ben görmüyorum herşeyi geçen çorbalarda oy kullandım sadece o bile noldu haberim yokYemek bölümünde canım yarışma varya orda takılıyoruz
Dimii valla yaşadı adam ya kızımız çok hamarat
Sans işte anacimYemek bölümünde canım yarışma varya orda takılıyoruz
Dimii valla yaşadı adam ya kızımız çok hamarat
Arada Oda yapsın kız, azda sen onun marifetlerini görBencede canım asom o da farkında hiç mütevazi olamıcam
Yoksaaa oklavaaaaonlarda demesin otursunlar totolarının üzerine
Benimki merdane, hiiiççç acımamYoksaaa oklavaaaa
Kıymetimi bilmezse aç kalırKiymetini bilsin zalım
Yapmam diyor canım aman mutfağına dokunmasınArada Oda yapsın kız, azda sen onun marifetlerini gör
Aklını alıverKıymetimi bilmezse aç kalır
Boğazına düşkün akıllı olsunAklını alıver
Evi temizledim güzelce halıları filan kaldirip her yerde saç vaaaaar'di bugün de böyle geçti.bebeklinick uyuyon mu bacim
bin yaşasınYapmam diyor canım aman mutfağına dokunmasın
Hep böyle ol işteKıymetimi bilmezse aç kalır
Resim at beybiSelammssss
Birsürü konuşmuşsunuz kızlar okuyamadım valla
Bugün maharetlerimi konuşturdum geldim bayram yok diye bayram tatlısıda mı olmasın tatlımı yaptım
Çörek hamurunu hazırladım mayalansın da birazdan yapayım
Şimdimi iftardan sonramıResim at beybi
Açım
Sonra at bence şuan yüreğim kaldırmazŞimdimi iftardan sonramı
Bende ondan sormak istedim aç aç hiç atmayım şimdi soğuk baklava yaptım ama bilmem nasıl olmuştur hiç yemedimde bu ara baya bi ünlendi diye deniyim dedimSonra at bence şuan yüreğim kaldırmaz
Harika birşey o yaaa geçen gün iki dilim yedim hazırdı gerçiBende ondan sormak istedim aç aç hiç atmayım şimdi soğuk baklava yaptım ama bilmem nasıl olmuştur hiç yemedimde bu ara baya bi ünlendi diye deniyim dedim
İnşallah benimkide olmuştur bende hazır yufkadan yaptımHarika birşey o yaaa geçen gün iki dilim yedim hazırdı gerçi