- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Kalbim pıt pıt tarifimi açıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbim pıt pıt tarifimi açıldı
Yoruma kapalı hâlâ bekliyorumKalbim pıt pıt tarifimi açıldı
Ayy açıldı ya bi rahatladım dedim beni onaylamayacaklar herhaldeYoruma kapalı hâlâ bekliyorum
dur hele yorumlar açılsınKalbim pıt pıt tarifimi açıldı
Ellerine sağlık canım güzel günlerde pislen tekrarAynen canım iyi oldu valla
Pislenmeme hakkımı kullaniyorum Be bee beeeeeEllerine sağlık canım güzel günlerde pislen tekrar
O hakkın olduğu düşüncesi bile güzel geldiPislenmeme hakkımı kullaniyorum Be bee beeeee
Henüz o teknolojiye geçemedikCanım çıktı yaw evi süpür sil derken olsa ne vardı sanki
Aynen canım hayaller parisO hakkın olduğu düşüncesi bile güzel geldi
Bana da üüle, o zaman dansBaaa hergün bayram
Henüz yemekleri hallettim canım menğm ağır bu gün keke şimdi sıra geldiMinnosprenses kek pişti mi minnoş
Biz Hakkın rahmetine kavuşunca geçerler artık hıhhHenüz o teknolojiye geçemedik
Offf senin nisanlı kadir gecesi doğmuş bence minnoşHenüz yemekleri hallettim canım menğm ağır bu gün keke şimdi sıra geldi
Bencede canım asom o da farkında hiç mütevazi olamıcamOfff senin nisanlı kadir gecesi doğmuş bence minnoş
Bizde biscolata irkeee deriz ama diyoz mu demiyozBiz Hakkın rahmetine kavuşunca geçerler artık hıhh
Catlak-kurabiye kız ne tarifi bu?
ASSOSyal Kocalara diyelim kadın tutsunlar ama onlarda gider Rus falan isterler şimdi
Kiymetini bilsin zalımBencede canım asom o da farkında hiç mütevazi olamıcam
Yemek bölümünde canım yarışma varya orda takılıyoruzBiz Hakkın rahmetine kavuşunca geçerler artık hıhh
Catlak-kurabiye kız ne tarifi bu?
ASSOSyal Kocalara diyelim kadın tutsunlar ama onlarda gider Rus falan isterler şimdi
Dimii valla yaşadı adam ya kızımız çok hamaratOfff senin nisanlı kadir gecesi doğmuş bence minnoş