Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Cookiie Cookiie ayy hadi bakalım yorumlarını bekliyoruz çünkü bende evde yapsam nasıl olur diyorum. Çok seviyorum soğuk baklavayı 😋😋😋
bebeklinick bebeklinick naber ballımm😍😍
Minnosprenses Minnosprenses eline sağlık kuzucum nası güzel şekil vermişsin keke ben şekil yapmaya çalışırken ortaya ebruli sanatı çıkıyor 🤪🤪🤣🤣
Fıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.

İyiyim kuzucum yalnız bı akşam
Patlıcan salatası yapıp gecistircem. İftari.

Sen nasılsın

Tat olarak sütlü Nuriye ye hiç benzetmiyorum ama 🤷
Ya ben hiç dışardan yemedim o yüzden bilmiyorumki. Arkadaşla konuştuk şimdi ama o dedi kremamsı bişey var sanki diye şerbetinde krema olabilir o yüzden bazı tariflerde de krema vardıda ben koymadım aslında. Yapılıştan ona benzettim bakalım yiyince neye benzeticem 🤣🤣
Cookiie Cookiie ayy hadi bakalım yorumlarını bekliyoruz çünkü bende evde yapsam nasıl olur diyorum. Çok seviyorum soğuk baklavayı 😋😋😋
bebeklinick bebeklinick naber ballımm😍😍
Minnosprenses Minnosprenses eline sağlık kuzucum nası güzel şekil vermişsin keke ben şekil yapmaya çalışırken ortaya ebruli sanatı çıkıyor 🤪🤪🤣🤣
Bakalım yaptım yaptığım ona benzedimi bilmiyorum ben yaptığımı yorumlucam 🤣🤣🤣
Sütlü tatlı olarak yediğim tek tatlı sütlaç 🤣sütlü Nuriye tatlısını yemedim . Sen yediğin zaman tadını bizimle paylaş birde fotoğraf at
Tamam mutlaka paylaşıcam 🤗
Anammm gıı duydunuz muu Hindistanlılar bu sefer de inek tezeği ile yıkanmaya başlamışlar🤢🤢🤢🤢 koruyor diyeee:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Tee allahımmm ya en çok şaşırdığım millet şu hintler 🙄🙄

Ya ben hiç dışardan yemedim o yüzden bilmiyorumki. Arkadaşla konuştuk şimdi ama o dedi kremamsı bişey var sanki diye şerbetinde krema olabilir o yüzden bazı tariflerde de krema vardıda ben koymadım aslında. Yapılıştan ona benzettim bakalım yiyince neye benzeticem 🤣🤣

Bakalım yaptım yaptığım ona benzedimi bilmiyorum ben yaptığımı yorumlucam 🤣🤣🤣

Tamam mutlaka paylaşıcam 🤗

Tee allahımmm ya en çok şaşırdığım millet şu hintler 🙄🙄
Zoru basarmissin ellerine sağlık şeker

Soğuk baklavaya🤣🤪 yani ben sütlü nuri yemedim kızlar ne der bilemem ama bol sütlü tatlıları seviyorsan buna da bayılırsın. Normal baklava kesiyor adamı bunda oturup yarım kiloyu yiyebilirim, 😋😋
Şakacı seniiii😌😌

Sütlü Nuriye yemedim ama soğuk baklavayı merak ediyorum

Fıstıklı yada Bademli yap ceviz yakışmıyor.

İyiyim kuzucum yalnız bı akşam
Patlıcan salatası yapıp gecistircem. İftari.

Sen nasılsın
Şuan şişmiş vaziyetteyim🤣🤣 gene ayarı kaçırdık bugün normal de sadece alinazik yapacaktık. Ama TV de ardanın mutfağı varmış onu izledik ve ordakileri yaptık 🤣🤣

Ohooooo iftar yaptildi mutfak tezgahı silindi Ocak silindi bulaşık makinası çalıştırıldı çocukların ilacı verildi şimdi uyuma vakti beybi 🥰🥰🥰
Ohh süper valla ama ben mutfağın halini atmayım 🤣🤣şuan her yer her yerde kafamı çevirip bakınca küçük Emrah moduna giriyorum😢🥺

X