- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.331
Hemşo nerelerdesin ya profilini gördükçe gülüyorum o nasıl güzel ağız öyleAsiye geldi
Benim var ama totom kalkmıyYokkk Allah korusin buğün ki işler bana yeter vallahi kız hergün ev süpür sil allahtan büğün yok yıne iyiyim
Sorma sorma bayıldımHemşo nerelerdesin ya profilini gördükçe gülüyorum o nasıl güzel ağız öyle
Çok saoll canım kendinisi eltim olur da selamı var hadurHemşo nerelerdesin ya profilini gördükçe gülüyorum o nasıl güzel ağız öyle
Oooo asiyede burdaymış ,birbirimizin paylaşmalarını beğeniriz ama hic konuşamadıkHello merhaba
AyyyÇok saoll canım kendinisi eltim olur da selamı var hadur
Kalk kalk öfff birde bana kalk dese hemen giderim ya Allah deyipBenim var ama totom kalkmıy
Pazara gittim beybim garadutumSelamm şahanem nerelerdeydin
Hee git git aman geç kalma senin işin var minnoşMarkete gidicem biraz
Ayy canımsın senOooo adliyede burdaymış ,birbirimizin paylaşmalarını beğeniriz ama hic konuşamadıknasilsin yavru kuş hoşgeldin
2 saattir yarım kilo bakla ayıklamaya çalışıyomPazara gittim beybim garadutumnörün
Heeeeç havamda deeelim böööğnKalk kalk öfff birde bana kalk dese hemen giderim ya Allah deyip
Bem geldim sincik havaya girersinHeeeeç havamda deeelim böööğn
Yok Di seni pek sevmediAyyybaryamda rol model alicam kendime söyle . Herife bayram havası yaratacam
Abooooouuuuvvvv tilililililililiiiiiiiiiiiBem geldim sincik havaya girersin
Günaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ASSOSyal Minnosprenses @zorunlunick @N u r Migrenben athena @LaRisaCca @Emma3 @Zerre @Nalin73 @Nilay5454 @Mimariye @MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk @-Adel- Asiye_
Iyinkuzum.sukur hep aynı şeyler, alçaktan sürünüyozAyy canımsın sen
İyim bende cnm saol sen nasılsın