- 28 Kasım 2019
- 966
- 26.024
Valla ben şimdi çıkıyorum yıne yollara atacam kendimi ancak akşama gelirimHeeeeç havamda deeelim böööğn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben şimdi çıkıyorum yıne yollara atacam kendimi ancak akşama gelirimHeeeeç havamda deeelim böööğn
Canuuummm canım canummmm❤Günaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
ASSOSyal @Minnosmeliss bebeklinick i p e k Migrenben athena @LaRisaCca @Emma3 @Zerre cevizli tarcinli kek Ni454 @Mimariye @MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk @-Adel- Asiye_
Tamam yeri goley gele çok da şeeey etme yırma gendini gözümüzü yolda gomaValla ben şimdi çıkıyorum yıne yollara atacam kendimi ancak akşama gelirim
Hööönnk !! DiyeydinOglanin anne babannem geliyo demesi
Bakla ayıklamak bir sanattır2 saattir yarım kilo bakla ayıklamaya çalışıyom
Benim gibi baklayla bakışmak efsanedirBakla ayıklamak bir sanattır
Bende alacaktım vazgeçtim bir yerde vardı güzel durmuyordu bol sarımsaklı yoğurtlu olacakBenim gibi baklayla bakışmak efsanedir
Bende öyleKızlar yav ben azcuk yoğunum alıntı yapıyorum kalıyor öyle yazamadan hopp gidiyom şimdi aldıklarıma bakim yazım ha bide aradan saatler geçiyor cevabımı unutuyorum
Balıklama dalın anam nolcek varlığınız yeterKızlar yav ben azcuk yoğunum alıntı yapıyorum kalıyor öyle yazamadan hopp gidiyom şimdi aldıklarıma bakim yazım ha bide aradan saatler geçiyor cevabımı unutuyorum
Canım benim Allah gönlündekini hayırlısı ile kabul etsin inşallahKizlar benim çok istediğim bı şey var lütfen dua edin bana
Geldim geldim inşallah pili bitmeye yakın lamba gibi arada yanıp sönsemde hala bi ışık varHoşbuldum bacım
Gel gel, açtık kollarımızı bekliyirük
Ses tamam soğuk espriydiCatlak-kurabiye ses ver canım
Aminn Aminn inşallah canım benim cümlenin inşallahGünaydın amin canım benim rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa sa onu nasip etsin hastalara şifa dertlilere eda nasip etsin
He kız bizde bi gittik geldikPazar varmış bugün burda heryerdemi öyle e kapanan insanlara pazara nasıl cıkcak
Aynen ben dışarıda bekledim eşim içeri girdi de çok kalabalık diyorAyy canım kalktım da pazara falan gittim virüs kapmak isteyen pazara gitsin
ASSOSyal bal tanesi
Canım benim Allah gönlündekini hayırlısı ile kabul etsin inşallah
Geldim geldim inşallah pili bitmeye yakın lamba gibi arada yanıp sönsemde hala bi ışık var
Ses tamam soğuk espriydi
Aminn Aminn inşallah canım benim cümlenin inşallah
He kız bizde bi gittik geldik
Aynen ben dışarıda bekledim eşim içeri girdi de çok kalabalık diyor
ASSOSyal bal tanesi
Neyse ipin ucunu bi yerden yakalıyoruz en azındanBende öyle
Valla şu sıra öyle oluyo biraz tutabildiğim yeri alıyorumBalıklama dalın anam nolcek varlığınız yeter
Aman yapış bırahmaNeyse ipin ucunu bi yerden yakalıyoruz en azından
Valla şu sıra öyle oluyo biraz tutabildiğim yeri alıyorum