İyiyimm canım sen nasılsınnNasılsın canımm
Pazar varmış bugün burda heryerdemi öyle e kapanan insanlara pazara nasıl cıkcakİyiyim canım şükürnolsun
Ne kapanması kim kapanmış ki haniPazar varmış bugün burda heryerdemi öyle e kapanan insanlara pazara nasıl cıkcak
Yasak bize var herkes aynı devam ediyor kimsenin umrunda değil vallaNe kapanması kim kapanmış ki haniben aylardır evdeyim bana fark eden bişey yok insanlar her zamanki gibi dışarda onlar için de fark eden bişey yok
Vallahi ya polis virüs benim kapımda nöbette sankiYasak bize var herkes aynı devam ediyor kimsenin umrunda değil valla
Hemde ne radar ooo
Ayy canım kalktım da pazara falan gittim
Kız iş güç bitmiyor ki bacım şimdide kalkıp cocukları yıkacam yani bildiğin Asiye yollardaNapin nerdesin gııgörünmüyn
Aman kötü yola düşmedeKız iş güç bitmiyor ki bacım şimdide kalkıp cocukları yıkacam yani bildiğin Asiye yollarda
Markete gidicem birazAyy canım kalktım da pazara falan gittimvirüs kapmak isteyen pazara gitsin
Yokkk Allah korusin buğün ki işler bana yeter vallahi kız hergün ev süpür sil allahtan büğün yok yıne iyiyimAman kötü yola düşmedeben batağa düştüm çıkamıyom bitmiiiy