- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
İyiyimm canım sen nasılsınnNasılsın canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyimm canım sen nasılsınnNasılsın canımm
İyiyim canım şükür nolsunİyiyimm canım sen nasılsınn
Seninde canımmKandiliniz mübarek olsunn
Pazar varmış bugün burda heryerdemi öyle e kapanan insanlara pazara nasıl cıkcakİyiyim canım şükür nolsun
Ne kapanması kim kapanmış ki hani ben aylardır evdeyim bana fark eden bişey yok insanlar her zamanki gibi dışarda onlar için de fark eden bişey yokPazar varmış bugün burda heryerdemi öyle e kapanan insanlara pazara nasıl cıkcak
Yasak bize var herkes aynı devam ediyor kimsenin umrunda değil vallaNe kapanması kim kapanmış ki hani ben aylardır evdeyim bana fark eden bişey yok insanlar her zamanki gibi dışarda onlar için de fark eden bişey yok
Vallahi ya polis virüs benim kapımda nöbette sankiYasak bize var herkes aynı devam ediyor kimsenin umrunda değil valla
Vallahi ya polis virüs benim kapımda nöbette sanki
Hemde ne radar oooAsiye_ radara yakalandın bacım gel nasılsın ne var ne yok görünmüyon epeydir
Napin nerdesin gıı görünmüynHemde ne radar ooo
Ayy canım kalktım da pazara falan gittim virüs kapmak isteyen pazara gitsinAminnn bu aso hala uyuyor kalk kız kalk ASSOSyal
Kız iş güç bitmiyor ki bacım şimdide kalkıp cocukları yıkacam yani bildiğin Asiye yollardaNapin nerdesin gıı görünmüyn
Hello merhabaHellooo gençler hepinize
Aman kötü yola düşmede ben batağa düştüm çıkamıyom bitmiiiyKız iş güç bitmiyor ki bacım şimdide kalkıp cocukları yıkacam yani bildiğin Asiye yollarda
Selamm şahanem nerelerdeydinHellooo gençler hepinize
Markete gidicem birazAyy canım kalktım da pazara falan gittim virüs kapmak isteyen pazara gitsin
Yokkk Allah korusin buğün ki işler bana yeter vallahi kız hergün ev süpür sil allahtan büğün yok yıne iyiyimAman kötü yola düşmede ben batağa düştüm çıkamıyom bitmiiiy