Aynen öyle ALLAH razı olsunGülüm hep derim ölüsü olan 3 gün delisi olan her gün ağlariyi ol
Tam kadir gecesi dua edem iyiceYaaaa beterin beteri var yaşa dua etmek lazım30 lu yaşlarımı çok merak ediyom 28 yaşımdayım evliyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilrim
Kız dur korkutma beniTam kadir gecesi dua edem iyicebaşına 3 gelince insan bir Höst diyor
Oda seni çok merak ediyordur eminim dört gözle bekliyordur
AcımayacakKız dur korkutma beni
Hahah vurma bacım acıyüürrrbundan romantik şarkı mı olur naaaağmkööööörrrr
O zaman dikkat edeyim bende uaEvet canım uykuzluktan olur uyku düzenin bozulursa olur
Sende seviliyorsun balım ayy gitmem inşallah ayrılıklar bana göre deelGünaydın canısıAmin canısı bir daha gitme canısı seviliyorsun canısı öpüyorum kokulu kokulu canısı
Ayy buna ne yazacaktım unuttum gı kaç kere girip çıktım bi cevap yazamadımYirriiiim o bacını senin bacınsa benim de satlk gıraliçem
Hahah ufak çapta bir panik yaşattım kusura bakma gıgördüğüme sevindimmm
Merhaba hoşgeldinDavete icabet etmezsek olmaz geldim bile
Herkese benden bir MERHABAA
Oyyy gurbanneyyy anca geldiHahah vurma bacım acıyüürrr
O zaman dikkat edeyim bende ua
Sende seviliyorsun balım ayy gitmem inşallah ayrılıklar bana göre deel
Ayy buna ne yazacaktım unuttum gı kaç kere girip çıktım bi cevap yazamadımneyse aklıma gelirse yazim gı heyecan yaptım kaçtı hepsi
Hahah ufak çapta bir panik yaşattım kusura bakma gı
Merhaba hoşgeldinbende 29.90 yıllığım 90 ne mi bir ay 1 ay sonra 30 oluyorum
Hahah vurma bacım acıyüürrr
Ayy buna ne yazacaktım unuttum gı kaç kere girip çıktım bi cevap yazamadımneyse aklıma gelirse yazim gı heyecan yaptım kaçtı hepsi
Arkadaşım bizim namaz topigi var etiket yapayım mi senide izinin olursa hem namaz gem dualar tesbihler cekiyoruzAcımayacak
çok aktif olamayabilirim sakıncası olmaz dersen olur tabikide canım. foruma girmediğim zamanlarda oluyor çünkü o yüzdenArkadaşım bizim namaz topigi var etiket yapayım mi senide izinin olursa hem namaz gem dualar tesbihler cekiyoruz
90 nını sevsinlerHahah vurma bacım acıyüürrr
Tamam canımçok aktif olamayabilirim sakıncası olmaz dersen olur tabikide canım. foruma girmediğim zamanlarda oluyor çünkü o yüzden
Yok canim içinden gelerek dua et yeterli benim için çok sağolTamam canım şu duayı okuyun dediğin bir şey var mi
Bilmiyorum ama
Sıkıntıya
Elem nesrak duasını oku iyi gelir bende okuyum insallah
Tamam edicem inşalalhYok canim içinden gelerek dua et yeterli benim için çok sağol
DuamdasınYok canim içinden gelerek dua et yeterli benim için çok sağol
Günaydınnn catlağımmGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
@ASSOSyalMinnosprenses @zorunlunick @N u r Migrenben @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre cevizli tarcinli kek @Nilay5454 Cookiie MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk -Adel- @Asiye_
Nasılsın canımmGünaydınnn catlağımm
Günaydınnn güzellerrr
Amin inşallah canımGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
@ASSOSyalMinnosprenses @zorunlunick @N u r Migrenben @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre cevizli tarcinli kek @Nilay5454 Cookiie MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk -Adel- @Asiye_
Canım nasılsınAmin inşallah canım
Kandilin mübarek duaların kabul olsun inşallah