- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.331
Bir üst kategoriye geçebilirsinMerhaba hahaha burda ben yeniydim sen geldim ben artık yeni olmaktan çıktım
Hosgeldin
Büyüdükçe küçülüyoruz bacımkız BACIMMMMbenim ki buçuk bile sürmedi bence önemli
Ahahahah yok biz çömezleri severiz
İyi bari totoyu kurtardıkBizde köteeeekk yooooğğğ
Hayırdır ne oldu edelim insallahKizlar benim çok istediğim bı şey var lütfen dua edin bana
kız BACIMMMMbenim ki buçuk bile sürmedi bence önemli
Maşallah 31.5 bide buçuk var ALLAH mutlu etsin
Bacım de hele benim jeton acık geç düşer 31,5 yaş mı evlilik yılı mıİyi bari totoyu kurtardık
Allah'ım baş agrım falan kalmadı hoppppppp geçtim bileBir üst kategoriye geçebilirsin
Günaydın amin canım benim rabbim kimin kalbinden ne geçiyorsa sa onu nasip etsin hastalara şifa dertlilere eda nasip etsinGünaydın kk nın güzel hatunları hayırlı kandiller Rabbim kimin gönlünde ne duası varsa hayırlısı ile kabul etsin inşallah
@ASSOSyalMinnosprenses @zorunlunick @N u r Migrenben @renksizgokkusagi @LaRisaCca @Emma3 @Zerre cevizli tarcinli kek Ni454 @Mimariye MssPARE @PeRRieR @kahve_kokusu @Whiterose89 @H M @Zerre @Niloyatospikk @-Adel- @Asiye_
Yavruuuuuuu biz boşa demiyoz bu topik şifa şifaaaaaaAllah'ım baş agrım falan kalmadı hoppppppp geçtim bile
Aboooo kız böyle diyince 31.5 sene evlilik nasıl geçer aceba ben bir düşünem bunuBacım de hele benim jeton acık geç düşer 31,5 yaş mı evlilik yılı mı
Canım özel bı konu ama huzurumuzu bozan tek şey maddi bı meseleHayırdır ne oldu edelim insallah
Yaaaa beterin beteri var yaşa dua etmek lazımAboooo kız böyle diyince 31.5 sene evlilik nasıl geçer aceba ben bir düşünem bunu
Şu an 31.5 yaşıma buçuğa rağmen dua ettim
Rabbim herşeyin hayırlısını versin böyle mutluysan o buçuğu bile unut
Dutum çok mutluyum hemde arada hüzün cöksede üstümeYavruuuuuuu biz boşa demiyoz bu topik şifa şifaaaaaa
Gülüm hep derim ölüsü olan 3 gün delisi olan her gün ağlarDutum çok mutluyum hemde arada hüzün cöksede üstüme
Allahın bir bildiği vardır elbet
Bak bide sizle gülüyorum şifa kaynaklarimmm
Tamam canım şu duayı okuyun dediğin bir şey var miCanım özel bı konu ama huzurumuzu bozan tek şey maddi bı mesele
Aaa aynı kisimi bakayım hemen etiket yapican tatlim2.
Hem Lenf Kanseri Hem Gebelik! Kızlar hadi bi el atalım yeni konu açılmış bişey kaybetmeyiz sayıdan düşmeli dikkat edelim ne okusak o kar namaz topiğine de duyurun size zahmet