- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
Aaa ben camasir sodasi alirim perdeler icin vs bunu deneyeyimAnnem beyazlara yine aspirin dicem beyazlar için yumuşatıcı gözüne aspirin koyar deneyin derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa ben camasir sodasi alirim perdeler icin vs bunu deneyeyimAnnem beyazlara yine aspirin dicem beyazlar için yumuşatıcı gözüne aspirin koyar deneyin derim
Kaynana radarından geldim bacım kafa dumanlıKociden kaciyoruz ya zaten hangi koci? Kocamı kasteddin
Cidden çok iyi oluyor dene canım annem çok kullanırUlen ilk iş gidim bi bidon aspirin alim
Bizim sık sık başımıza gelirdiPeeeh bu da numaramı şimdi canim bigun gerçekten aramıştı kar etmez o havale
Aspirin hap olan aspirin mi la?Cidden çok iyi oluyor dene canım annem çok kullanır
Perdelere de aspirin den koyar işe yarıyor deneyin benceAaa ben camasir sodasi alirim perdeler icin vs bunu deneyeyim
Cidden çok iyi oluyor dene canım annem çok kullanır
Gordum gordum kiz ben de soda kullaniyorum yeni nesil pek bilmiyo bana da kv soylemistiBeyazlar için çamaşır sodası kullanın kizlar yazdım ama görmediniz sanırım. Ben memnunum Omo bide
Çamaşır sodası serleştirmiyor mu canımBeyazlar için çamaşır sodası kullanın kizlar yazdım ama görmediniz sanırım. Ben memnunum Omo bide
Beyazlar için çamaşır sodası kullanın kizlar yazdım ama görmediniz sanırım. Ben memnunum Omo bide
Ya boron aldım bı ara iki türlü dede kullanıyordum zamanla beyazlar cikmamaya başladı değiştirdim tek beyaza ayrı aldım artık soda da yanında kullanıyorumGordum gordum kiz ben de soda kullaniyorum yeni nesil pek bilmiyo bana da kv soylemisti
Sıvı çoklu temizlik ürünü aspirinAspirin nası kullanıyorsunuz
Borondan bende memnun kalmadımYa boron aldım bı ara iki türlü dede kullanıyordum zamanla beyazlar cikmamaya başladı değiştirdim tek beyaza ayrı aldım artık soda da yanında kullanıyorum
Aslında şimdi herşey rahat bulunuyor
Yok hic öyle bı sorunum olmadı..ben sodayi bide deterjan bölümüne değilÇamaşır sodası serleştirmiyor mu canım
Hem deterjan hem ondan mı koyuyorsunSıvı çoklu temizlik ürünü aspirin
Bırakırsam ben de... Görür enişte beyOlur benmkide orda yat glme bari der
Çok valla. Canım çamaşır dolabında üstte poşet şuan uzanamıyorum deterjan kutusuna boşaltıyoruz ben inan rengini hatırlamıyorum ama bakınca söylicemMemnunmusun gerçekten ya bi de rinsonun hangisi
Beni de tatmin etmedi boronYa boron aldım bı ara iki türlü dede kullanıyordum zamanla beyazlar cikmamaya başladı değiştirdim tek beyaza ayrı aldım artık soda da yanında kullanıyorum
Aslında şimdi herşey rahat bulunuyor
Hem deterjan hem ondan mı koyuyorsun