- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.366
Yıllardır kullanıyoruzYav o degil de yumusatici bile tehlikeliyken sonucta kimyasal, aspirini yumusatici gozune koymak baya tehlikeli geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllardır kullanıyoruzYav o degil de yumusatici bile tehlikeliyken sonucta kimyasal, aspirini yumusatici gozune koymak baya tehlikeli geldi bana
Gel anam gel ben gidicem birazdan herif kiziyo ne takir takir yazion diye yerimu sen al isittim otur gelbensız sohbet olmaz ya
İçimizde en şık sensin vallaha
Yumuşatıcı yada bayılırım tehlike nerde ben oradaYav o degil de yumusatici bile tehlikeliyken sonucta kimyasal, aspirini yumusatici gozune koymak baya tehlikeli geldi bana
Tamam canımBi dene çamaşır sodasni bide çamaşırların olduğu yere serp göze koyma.
O kocine göreYumuşko hiç seksi değil
Aa hakikaten ya hiç düşünmedimYav o degil de yumusatici bile tehlikeliyken sonucta kimyasal, aspirini yumusatici gozune koymak baya tehlikeli geldi bana
Seni hinzirYumuşatıcı yada bayılırım tehlike nerde ben orada
Öyle yapmak yerine suya damlatıp çok lekeliyse çamaşırı bekletip makineye atın bende kulanamam makinede aşırı kimyasalYav o degil de yumusatici bile tehlikeliyken sonucta kimyasal, aspirini yumusatici gozune koymak baya tehlikeli geldi bana
İyi geceler kuzumBen kalkayim kizlar siz devamke
Karpuz kesicektik amaBenimde kaçmam lazım
Ulen adam tip tip bakıyo noluyo diyeKarpuz kesicektik ama
Ben siyahlar içinde şuan dışardan geldiğim gibi montumu çıkardım siyah pantolon siyah bluz oturuyorumİçimizde en şık sensin vallaha
Hosbulduk canım nasılsınız bakalımFwl buyur canım hoş geldin
Sus sus duymadınlarSeni hinzir
anam nereye herif sensiz uyumuyormu. gızGel anam gel ben gidicem birazdan herif kiziyo ne takir takir yazion diye yerimu sen al isittim otur gel
İyiyim ben çok şükür sen nasılsınHosbulduk canım nasılsınız bakalım
Alişmamis daha sizinkiler benmki alıştı gulmelerime yazmamaUlen adam tip tip bakıyo noluyo diye