- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
Bazen anlaşılmıyor ama genelde anlasilmiyorum neyse artıkBiz kadınlar nasıl yılanız ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen anlaşılmıyor ama genelde anlasilmiyorum neyse artıkBiz kadınlar nasıl yılanız ya
Bizde bebek yok nere kaçalımBen kızlar ağlıyo diye gaçıyom
Ben de rinso alıyorumBende bunu sorcaktım
Tmm maaaaaşı alak da alamEki Görüntüle 2811775
Bakin bu yuzey temizleyici yeni cikmis sanirsam gorurseniz koklayiverin muhtesem
İşine geldiği gibi diyelim onaBazen anlaşılmıyor ama genelde anlasilmiyorum neyse artık
Bana kaç mocca içerizBizde bebek yok nere kaçalım
Oo benim siyahlar renkliler beyazlar ayrı ayrıydı şuan renkliler ile beyazlara aynısını kullanıyorum siyahlar da perwolBizde beyaz bisey yoktur fazla o yuzdem ben hem renkli hem beyazlar için olan deterjanlardan alirim ne gerek var ayri ayri para vercem
Olur benmkide orda yat glme bari derBana kaç mocca içeriz
Ya aslında bende öyle yapardım kocam perosun renkliler için olanı almış. Allah var renklileri güzel yaptı ama sanki beyazları pek açmadı gibiBizde beyaz bisey yoktur fazla o yuzdem ben hem renkli hem beyazlar için olan deterjanlardan alirim ne gerek var ayri ayri para vercem
Beyazlar için güzel gerçektenBen de rinso alıyorum
Kocilere kaçalım bizdeBizde bebek yok nere kaçalım
Dur tlf çalıyo anan arıyo de bak nasıl sönüyo o havalarıBizde bebek yok nere kaçalım
Perwoll uzun zamandir almiodum alam bu ay ozel camasirlara perwoll renkliler icin olani dokerdim simdi cicek kokulusu cikmis sok markette 25 tl uzerine indirimdeydi gecenOo benim siyahlar renkliler beyazlar ayrı ayrıydı şuan renkliler ile beyazlara aynısını kullanıyorum siyahlar da perwol
Memnunmusun gerçekten ya bi de rinsonun hangisiBen de rinso alıyorum
Kociden kaciyoruz ya zaten hangi koci? Kocamı kasteddinKocilere kaçalım bizde
Ulen ilk iş gidim bi bidon aspirin alimAnnem beyazlara yine aspirin dicem beyazlar için yumuşatıcı gözüne aspirin koyar deneyin derim
Haa kocilerden mi kaçacaktıkDur tlf çalıyo anan arıyo de bak nasıl sönüyo o havaları
Siyahlar için sıvı deterjan çok iyiOo benim siyahlar renkliler beyazlar ayrı ayrıydı şuan renkliler ile beyazlara aynısını kullanıyorum siyahlar da perwol
Peeeh bu da numaramı şimdi canim bigun gerçekten aramıştı kar etmez o havaleDur tlf çalıyo anan arıyo de bak nasıl sönüyo o havaları