Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bırakırsam ben de... Görür enişte bey
Çok valla. Canım çamaşır dolabında üstte poşet şuan uzanamıyorum deterjan kutusuna boşaltıyoruz ben inan rengini hatırlamıyorum ama bakınca söylicem
Boron sarartiyo demisti bi musteri o yuzden denemdim bendeYa boron aldım bı ara iki türlü dede kullanıyordum zamanla beyazlar cikmamaya başladı değiştirdim tek beyaza ayrı aldım artık soda da yanında kullanıyorum
Aslında şimdi herşey rahat bulunuyor
Tamam canım bunu da sodayı da deniycem. Çünkü şu sıralar beyazlar ile başım beladaEki Görüntüle 2811783 deterjanı koyuyor. Aspirin yumuşatıcı gözüne koyar
Çamaşır sodası ı eskiden annem kullanırdı şimdi aklına gelmiyor belkideYok hic öyle bı sorunum olmadı..ben sodayi bide deterjan bölümüne değil
Çamaşırların olduğu yere serpiyorum
Tek gözdem bu artıııkEki Görüntüle 2811783 deterjanı koyuyor. Aspirin yumuşatıcı gözüne koyar
Anam müq bir annis benden derli toplusun valla
Borondan bende memnun kalmadım
Aynen kızlar benide maalesef inatçı lekelerde memnun kalmadım.Beni de tatmin etmedi boron
Dene canımTamam canım bunu da sodayı da deniycem. Çünkü şu sıralar beyazlar ile başım belada
BenimdeTamam canım bunu da sodayı da deniycem. Çünkü şu sıralar beyazlar ile başım belada
Pijamanı sevsinler çok güzelmiş
Kız tipinde ne var ki gayet normal
Bi dene çamaşır sodasni bide çamaşırların olduğu yere serp göze koyma.Tamam canım bunu da sodayı da deniycem. Çünkü şu sıralar beyazlar ile başım belada
Yumuşko hiç seksi değilPijamanı sevsinler çok güzelmiş
Ben herşeye kullanıyorum bunu
Fwl buyur canım hoş geldinbensız sohbet olmaz ya
Vayy şekerim bu ne şıklık