- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.362
Konuşmadan güzel bildiriBende modumda değilsem gri pecemamı giyer yatarım anlaşoldı der suratını asar yatar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuşmadan güzel bildiriBende modumda değilsem gri pecemamı giyer yatarım anlaşoldı der suratını asar yatar
Geçen mecburen ABC nin beyaz yumuşatıcısını aldım bebek resimli olan efsane kalıcı ve mis gibi kokuyor memnun kaldım vallaKonuyu +18 den cekek ahshsvs
Bugun bingo nun bi yuey temizleyicisini aldim mis kokuyo ya la manolyali yumusaticisinin aynisi yarin evi temizlemek icin sabirsizlaniorum
Kahkaha attım bunaKız valla bazen bende diyom hayır bide kilo alınca oraya gitse yok illa göbek olacak göbeğim ondan büyük sütlüyü oraya takmak lazım
Bende hemen ayyy nasıl da uykum var az çekil kenara herif derim ayağım rahat uzatayim derimBende modumda değilsem gri pecemamı giyer yatarım anlaşoldı der suratını asar yatar
Ayyy bana bunlarla gel meltemKonuyu +18 den cekek ahshsvs
Bugun bingo nun bi yuey temizleyicisini aldim mis kokuyo ya la manolyali yumusaticisinin aynisi yarin evi temizlemek icin sabirsizlaniorum
Aaa bi bakayim bidahakine ben bim mavi olan konsantreyi kullaniyorum.Geçen mecburen ABC nin beyaz yumuşatıcısını aldım bebek resimli olan efsane kalıcı ve mis gibi kokuyor memnun kaldım valla
KaçışşşBende hemen ayyy nasıl da uykum var az çekil kenara herif derim ayağım rahat uzatayim derim
Abcnin yüzey temizleyici i almıştık allahtan bitti hiç memnun kalmadım ya bingo yumuşatıcı ve çamaşır tozu kullanıyorum memnunum yüzüy temizleyici de alıp denerim artıkKonuyu +18 den cekek ahshsvs
Bak ben normalde bunu kullanıyorum çok memnunumAaa bi bakayim bidahakine ben bim mavi olan konsantreyi kullaniyorum.
Bazen kaçmak mümkün olmuyor amaKaçışşş
Ayyy bana bunlarla gel meltem
Çamaşır sodası kullanıyorumYa bana beyazlar için gerçekten etkili.bi deterjan diyiverin
Biz kadınlar nasıl yılanız yaBende hemen ayyy nasıl da uykum var az çekil kenara herif derim ayağım rahat uzatayim derim
Ben hemen alırımEki Görüntüle 2811775
Bakin bu yuzey temizleyici yeni cikmis sanirsam gorurseniz koklayiverin muhtesem
Bizde beyaz bisey yoktur fazla o yuzdem ben hem renkli hem beyazlar için olan deterjanlardan alirim ne gerek var ayri ayri para vercemYa bana beyazlar için gerçekten etkili.bi deterjan diyiverin
Ben kızlar ağlıyo diye gaçıyomBazen kaçmak mümkün olmuyor ama
Rinso çok güzel beyazlar içinYa bana beyazlar için gerçekten etkili.bi deterjan diyiverin
Bende bunu sorcaktımYa bana beyazlar için gerçekten etkili.bi deterjan diyiverin