- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
Sutyensiz hayatta uyuyamam kızSutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat ta ne takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutyensiz hayatta uyuyamam kızSutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat ta ne takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten
Ben zaten bir akrep burcu olarak öhömKız valla kıymetini bil az kaldı seni de görcez
Ben de sutyenle hareket edemem. Sokakta disarda anca.. Memiktolara ozgurlukSutyensiz hayatta uyuyamam kız
Biz bura nasıl geldikBenimkiler 85-90 arası gidip geleeeyooo sütyen dediysek nene sütyeni deeeeeeel seskiy södyenler
Bende sütyensiz rahat edemiyorum maalesef büyük benimkilerBen de sutyenle hareket edemem. Sokakta disarda anca.. Memiktolara ozgurluk
Benimdeee eve gelince çıkarıp atıyom orda beni sıkmaktan başka işe yaramıyor ki bi arkadaşınki büyük büyük bi sütyen almış olmamış geri verecekti. Bana diyorki sen alır mısın ben miii dedim. Nereme takcam onuSutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat ta ne takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten
Benim 80 beden hiç salamam öyle seksi olunca adam ensemden çekilmezBen de sutyenle hareket edemem. Sokakta disarda anca.. Memiktolara ozgurluk
Bende asla uyumamSutyensiz hayatta uyuyamam kız
Bazen dusunuyom silikon taktirayim olmeden once soyle sallaya sallaya hava atarim aynanin karsisinda sonra diom meltem kim ugrasacak koca koca memelerle yatsan yataman, otursan oturaman basina is cikarmaBenimdeee eve gelince çıkarıp atıyom orda beni sıkmaktan başka işe yaramıyor ki bi arkadaşınki büyük büyük bi sütyen almış olmamış geri verecekti. Bana diyorki sen alır mısın ben miii dedim. Nereme takcam onu
Topuklu terliktennnnbide tüylüüBiz bura nasıl geldik
Ahahahshsbsbsgxv super ozaman sen kilitli tut bacimBenim 80 beden hiç salamam öyle seksi olunca adam ensemden çekilmez
Önce siz o zaman
Benim var hiç giyilmemiş sana kargolayım
Bende modumda değilsem gri pecemamı giyer yatarım anlaşoldı der suratını asar yatarBenim 80 beden hiç salamam öyle seksi olunca adam ensemden çekilmez
Kız valla bazen bende diyom hayır bide kilo alınca oraya gitse yok illa göbek olacak göbeğim ondan büyük sütlüyü oraya takmak lazımBazen dusunuyom silikon taktirayim olmeden once soyle sallaya sallaya hava atarim aynanin karsisinda sonra diom meltem kim ugrasacak koca koca memelerle yatsan yataman, otursan oturaman basina is cikarma
Bunu düşünecemAhahahshsbsbsgxv super ozaman sen kilitli tut bacim
Ahahha Bende küçültücem ileride başımın en büyük derdi bunlarBazen dusunuyom silikon taktirayim olmeden once soyle sallaya sallaya hava atarim aynanin karsisinda sonra diom meltem kim ugrasacak koca koca memelerle yatsan yataman, otursan oturaman basina is cikarma
Anammm benim de ondan lacivert varBende modumda değilsem gri pecemamı giyer yatarım anlaşoldı der suratını asar yatar
Benim 80 beden hiç salamam öyle seksi olunca adam ensemden çekilmez