- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
He kız iyi ki boşan diye bi kelime varBurada çok rahat konuşuyorlar ben takmıyorum bdv de koca boşamayıfa iyi yapılar o konulara girince hemen çıkıyorum ilk yorum hemen Boşan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He kız iyi ki boşan diye bi kelime varBurada çok rahat konuşuyorlar ben takmıyorum bdv de koca boşamayıfa iyi yapılar o konulara girince hemen çıkıyorum ilk yorum hemen Boşan
Ayol evin icinde 2 cocuk zipir gibi dolanio ne giyecem cocuklara karsi babydoll mu? Banane o is sirasinda okey ama her dk benim de kisisel alanim ozelim rahatim var pehhHer dk olırsa pohu çıkar ama kocamın yanında ya şort giyerim ya tayt
Görelim nolurtrrHele benim tipimi görseniz şuan
Oo sonuçta tayt insanın kendine yakışanı giymesidirHer dk olırsa pohu çıkar ama kocamın yanında ya şort giyerim ya tayt
He yaaaHe kız iyi ki boşan diye bi kelime var
Beni bitirdi ama uyudu yatağa koydum geri uyandıOyyy senin pozisyon omre bedel
Nolur bana bunu yapmaGörelim nolurtrr
Bende fenayımHele benim tipimi görseniz şuan
Merak ettimNolur bana bunu yapma
Ben bekarım vallah o ne rahatBende fenayım
Hiç bişey bulamazsam dekolte giyerim yada sütyensiz atletle gezerimAyol evin icinde 2 cocuk zipir gibi dolanio ne giyecem cocuklara karsi babydoll mu? Banane o is sirasinda okey ama her dk benim de kisisel alanim ozelim rahatim var pehh
Hemen tüylü topuklu terlik alcam kendimeKiz ikinciye hamile kalmis ben isten çıkınca
Tuylu topuklular ise yaramis
Sutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat ta ne takacam banane iki sokum memiktolarim var zatenHiç bişey bulamazsam dekolte giyerim yada sütyensiz atletle gezerim
Aho AhoHiç bişey bulamazsam dekolte giyerim yada sütyensiz atletle gezerim
Kız valla kıymetini bil az kaldı seni de görcezBen bekarım vallah o ne rahat
Bende fenayım
Merak ettim
Önce siz o zamanLaRisaCca hele goster tipini yevrum sanki biz viktoriya sikrıt mankeniyik
Benim var hiç giyilmemiş sana kargolayımHemen tüylü topuklu terlik alcam kendime
He bacim al aksjsbzbxvsh ise yario garantiliHemen tüylü topuklu terlik alcam kendime
Sutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat ta ne takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten
Benimkiler 85-90 arası gidip geleeeyooo sütyen dediysek nene sütyeni deeeeeeel seskiy södyenlerSutyen mi o da ne? Hayatta takmam evde ha yat ta ne takacam banane iki sokum memiktolarim var zaten