- 16 Aralık 2019
- 20.249
- 80.646
- 31
Sağol bebişOldu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bebişOldu canım
Canım hadi bildirim gelmiyor yazmışın ya eğer bildirim gelince girip bakmazsan bi daha gelmiyor. resmen kk trip atıyor bi daha yok sana bildirim felan diyeKaynana günü bu gün
Bana diyolarki yaptığın iyilikleri paraya dayandırmışsın. Ben sevmesem zırnık almam kimseye. Elindekiyle yetindim derim başıma silah mı dayamışlar. Ayrıca gönül gözleri o kadar kör ki ölmek üzere olan bir adama 21 yaşındaki kız laf söyleyecek ve ben de canım gelinimiz mi diyeceğim? Biz babam yaşasın diye herşeyimizden vazgeçmiştik 8 yıl psikolojimiz bozulmuş zaten naz niyaz çekecek durumumuz yoktu. Yani yadırgayanlar yaşamadan ölmez o yüzden muhabbete girmedimCanım Hoşgeldin etiket yapmıştım seni
Kesinlikle saygı önemli valla sevmezse sevmezsin ama saygı olmak zorunda hele de büyüklere karşı
Ne değişik birşey ya ama gelince ben bakıyorum canımCanım hadi bildirim gelmiyor yazmışın ya eğer bildirim gelince girip bakmazsan bi daha gelmiyor. resmen kk trip atıyor bi daha yok sana bildirim felan diye
Ahahahh çok iyi bende bu pozizyondayomAnlatin anlatin dinliyom ben aha da boyle ayaklarimi uzattimEki Görüntüle 2811764
Bayilirim bacaklarimi cekyatin sirt dayanilan yerine uzatmaya varis de olunca mecbur bacaklar havada kalmaliAhahahh çok iyi bende bu pozizyondayom
Pecemana gurbanAnlatin anlatin dinliyom ben aha da boyle ayaklarimi uzattimEki Görüntüle 2811764
Ahh kuzumm insanlar dinlemeden anlamadan konuşuyor. En iyisini yapmışın boşver üzülme sen.Bana diyolarki yaptığın iyilikleri paraya dayandırmışsın. Ben sevmesem zırnık almam kimseye. Elindekiyle yetindim derim başıma silah mı dayamışlar. Ayrıca gönül gözleri o kadar kör ki ölmek üzere olan bir adama 21 yaşındaki kız laf söyleyecek ve ben de canım gelinimiz mi diyeceğim? Biz babam yaşasın diye herşeyimizden vazgeçmiştik 8 yıl psikolojimiz bozulmuş zaten naz niyaz çekecek durumumuz yoktu. Yani yadırgayanlar yaşamadan ölmez o yüzden muhabbete girmedim
Çok faydalı o gerçektenBayilirim bacaklarimi cekyatin sirt dayanilan yerine uzatmaya varis de olunca mecbur bacaklar havada kalmali
Ahsbzvxv cok rukusumdur evde , nerde bol bisiler onlari geciririm herif iyi dayanio bi arkadasim vardi evde topuklu terlikle gezermis topuklu(!) Tuylu topuklu terlikler topuklu(!!!) kocasi istermis. Benimki evde sex objesi gibi giyinmemi istese agzinin ortasina kurekle vururum her dk ne bu ayolPecemana gurban
Burada çok rahat konuşuyorlar ben takmıyorum bdv de koca boşamayıfa iyi yapılar o konulara girince hemen çıkıyorum ilk yorum hemen BoşanAhh kuzumm insanlar dinlemeden anlamadan konuşuyor. En iyisini yapmışın boşver üzülme sen.
Ohh keyifffAnlatin anlatin dinliyom ben aha da boyle ayaklarimi uzattimEki Görüntüle 2811764
Oyyy senin pozisyon omre bedelBende bu pozisyondayım
O da ne abartmışAhsbzvxv cok rukusumdur evde , nerde bol bisiler onlari geciririm herif iyi dayanio bi arkadasim vardi evde topuklu terlikle gezermis topuklu(!) Tuylu topuklu terlikler topuklu(!!!) kocasi istermis. Benimki evde sex objesi gibi giyinmemi istese agzinin ortasina kurekle vururum her dk ne bu ayol
Her dk olırsa pohu çıkar ama kocamın yanında ya şort giyerim ya taytAhsbzvxv cok rukusumdur evde , nerde bol bisiler onlari geciririm herif iyi dayanio bi arkadasim vardi evde topuklu terlikle gezermis topuklu(!) Tuylu topuklu terlikler topuklu(!!!) kocasi istermis. Benimki evde sex objesi gibi giyinmemi istese agzinin ortasina kurekle vururum her dk ne bu ayol
Kiz ikinciye hamile kalmis ben isten çıkıncaO da ne abartmış
Ooo duta bak senHer dk olırsa pohu çıkar ama kocamın yanında ya şort giyerim ya tayt