Hahaaajjj bu kadar içten canlı bir topige sadece bakayorlar miiki beğeni laf atsalarmis
Aa nasıl görünüyor o telden görünmüyor galibaŞu an 26 kişi bakıyo konuya
Hahah tamam işte sende bizdensinSeni geçerim demedi deme malum başka bi sosyal medya hesabında beni deli sanıp 1-2 gün durulduğumda da özelden geçmiş olsun hesabınızı ele geçirmişlerdi heralde dikkat edin diyen çok olduAma durum bu aralar Leyla işte , çıkışları ne kadar yüksekse inişleri de o kadar acıtıyor
Bende telden giriyom ama pro yumAa nasıl görünüyor o telden görünmüyor galiba
Vayy ondan anladımBende telden giriyom ama pro yum
Nerden bildin laDedikodu daaaherifi evde ya giremiyo
Dimi ya bende çok merak ediyorum kız bide gelip beğenmedim atıyorlarmışHahaaajjj bu kadar içten canlı bir topige sadece bakayorlar miiki beğeni laf atsalarmis
Ah bacım ahh bunlar Prolu beybilerAa nasıl görünüyor o telden görünmüyor galiba
Hahah tamam işte sende bizdensinhunileri takınca dünya daha güzelleşiyor
Zamanla yere çakıldığımız da olur ama önemli olan eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkabilmek. Bu güç bende yok deme var her hunilide vardırhuninin içine bak belki oraya gizlenmiştir
Dedikodun bitti mi gıı amma uzun sürdü ha kaç gündür dedikodu dedikoduNerden bildin la
Bende millete salliyomda Nur cagirmasa bende gelmezdimne bilem o kadar diyom çıkın çıkın gelin diye gelen yooğ
Napacan dostum kapandik goruyon baska yapacak sey mi var jsjsjsjsjsjsDedikodun bitti mi gıı amma uzun sürdü ha kaç gündür dedikodu dedikodu
Prolara özel canım o biz fakiriz göremeyizAa nasıl görünüyor o telden görünmüyor galiba
Yahu beceremedim şu siteyi kullanmayı... Hımmmm öldürmeyen darbe güçlendirir diyorsunHahah tamam işte sende bizdensinhunileri takınca dünya daha güzelleşiyor
Zamanla yere çakıldığımız da olur ama önemli olan eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkabilmek. Bu güç bende yok deme var her hunilide vardırhuninin içine bak belki oraya gizlenmiştir
Olsun onlar pro olsun kırmızı kırmızıDimi ya bende çok merak ediyorum kız bide gelip beğenmedim atıyorlarmış
Ah bacım ahh bunlar Prolu beybiler
Fittreyi bize mi verseler neProlara özel canım o biz fakiriz göremeyiz
Yok valla bu topikte tanıştık yeni gelenle de hemen kaynaşırız çekinmeyinBende millete salliyomda Nur cagirmasa bende gelmezdimaranızda güzel diyoloklar var uzun zamandır tanışıyor gibisiniz çekinibilir insan ne konuşacağım diye
Aynen ben daha yeniyim ben de daha sıkıntıBende millete salliyomda Nur cagirmasa bende gelmezdimaranızda güzel diyoloklar var uzun zamandır tanışıyor gibisiniz çekinibilir insan ne konuşacağım diye