- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Şu bebeklerdeki enerjiye talibim vallaBeni de uyku bastırdı.
Benim küçük çekirgem beni yanında rehin tutuyor o uyumadan bana uyku yok o uyku koduna geçene kadar ben de ona ninni açtım o onu dinliyor ben de buraya takılıyorum.
Burası olmasa ben ondan önce uyurum kesin
Fitratlarinda özgür olmak gökyüzüne yükselmek var çünkü kuşların.Şu bebeklerdeki enerjiye talibim vallabende kuşlarımı kapattım geldim iyice haylaz oldular acıktılar biliyorum ama inat ediyorlar kafese girmemek için
Prolara her yol roma beybiVayy ondan anladım
Benimkiler genelde dışarıda canım şimdi camları açıyoruz diye akşam üstü çıkarıyorum ama yine bu saate kadar dolanıyorlar işteFitratlarinda özgür olmak gökyüzüne yükselmek var çünkü kuşların.
Simdi onlar alışkinlar kafese. Kafesten çıkılıp odanın içinde gezmeleri bile ne kadar büyük geliyordur onlara❤❤❤
Ancaa yavrumm
Ama ben gidiyorum beybim ya göslerim acıyorAncaa yavrumm
Kıyamam kuzum sana ,bugün çok yoruldum dinlen güzelceAma ben gidiyorum beybim ya göslerim acıyortutamıyorum iyi geceler bidenem
Sağol kuzum benim sana daKıyamam kuzum sana ,bugün çok yoruldum dinlen güzelceallah rahatlık versin ❤
Telefona şaşı bakıyorum sanki
Iyi uykular tatlimTelefona şaşı bakıyorum sanki
Uykum cok geldi benim minik bilirim da uyumuşken ben de gidip yatayım.
Hadi herkese iyi uykular.
Saati 3 e kurduk. 3 saat sonra uyanicaz sahura.
Yok canım nişanlım aradı onunla konuştum
Evde kal beybiiNe sen sor ne ben solim hsjsjsjsj
Evdeyim
Wat gülüm
İyi uykular kurabiyem
Beybi kalp kalbe karşıymışASSOSyal fridam nerdesin
Beybi kalp kalbe karşıymışşimdi sayfaya girdim aklımdan seni geçiriyordum bildirim geldi ❤
Aaaa süperNapiyosuuuuun
Benim frida kahlo sehpam var onu gördükçe aklıma sen geliyorsunbu da aklımdan hiç çıkmıyorsun demeye eşit