Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

1620157766819.png

Delü ya ,yarışma bitti ya bugün teşekkür mesajları geliyo😄 cumartesi de çorba başlayacak 🤩😍🤗 bak diyorum sana bayram tatlisina çalış seni kesinlikle bekliyorum, katılmayı sakın unutma lütfen 🤩😍🤗 konu açılır açılmaz hemen mesaj atarsin 🤩😍🤗
Tamam canım yarın işim yok ona bakayım ne yapabilirim diye 😍😍
Kızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursa :KK68:

Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şey 😍
Olur canım inşallah katılmak isterim😍
Ben bu kadar yastık yatak yorganı nereye koyacağım 😱
Kızzz annene bırak git fazlalık olanları😍
Kahvem nerdeyse bende oradayım

Bende geldim geleyim mi:olamaz:
Gel gel Hoşgeldinn 😍😍
Ya kaynanam yapmış şimdi konuştum 6 tane yastık yapmış 3 tane yorgan 2 tane döşek ben nere koyacağım bunları 🙄 istemiyorum dedim o kadar neden dinlemiyorlar beni ya annemde yapacak daha vallah gizli gizli atarım kalırlar öyle
Atma bebeemm yüklük olur oraya koyarsın belki yatılı misafirin olur ama hepsini alma tabi fazla olur 😍
Eski ben olsaydım şurada 10 gün öncesi bile yeter böyle bi enerji yok derdiniz şimdi mi ? Şimdi kalbi atan bi mefta... Neyse seviyorum sizi keyfinizi bozmayım keyfim iyi olduğunda katılırım bende 🖤🖤
Katılmak istersen bekleriz buranın hunici başıyım dilersen sana da bi tane verebilrim🤣🤣
Işığı gören gelsin anamm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: çıkın çıkın gelin
He kız valla ben göremiyorum kim okuyor bazen ulusa sesleniş yapıyorum 🤣🤣
Bizimkilerde öyle benim annem 24 tane yastık yapmıştı hala duruyorlar yüklük dolabı yaptırdım hepsi içinde yatıyorlar
24 mü 😳😳

Gel gel Hoşgeldinn 😍😍

Atma bebeemm yüklük olur oraya koyarsın belki yatılı misafirin olur ama hepsini alma tabi fazla olur 😍

Katılmak istersen bekleriz buranın hunici başıyım dilersen sana da bi tane verebilrim🤣🤣

24 mü 😳😳
Sen seslen seslen okuyan çok 7/24😂😂😂😂

Gel gel Hoşgeldinn 😍😍

24 mü 😳😳
Şu an 26 kişi bakıyo konuya😂😂

Gel gel Hoşgeldinn 😍😍

24 mü 😳😳
Seni geçerim demedi deme malum başka bi sosyal medya hesabında beni deli sanıp 1-2 gün durulduğumda da özelden geçmiş olsun hesabınızı ele geçirmişlerdi heralde dikkat edin diyen çok oldu🤣🤣🤣😎 Ama durum bu aralar Leyla işte , çıkışları ne kadar yüksekse inişleri de o kadar acıtıyor🖤🖤🖤🖤🖤

Seni geçerim demedi deme malum başka bi sosyal medya hesabında beni deli sanıp 1-2 gün durulduğumda da özelden geçmiş olsun hesabınızı ele geçirmişlerdi heralde dikkat edin diyen çok oldu🤣🤣🤣😎 Ama durum bu aralar Leyla işte , çıkışları ne kadar yüksekse inişleri de o kadar acıtıyor🖤🖤🖤🖤🖤
Sorun ne canım özel değilse

X