- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Ondan haberim var canım, o kişiden bahsedildiğini anlamadım kk sallandi haberim olmaz mıHaberin yokmuydu canım senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan haberim var canım, o kişiden bahsedildiğini anlamadım kk sallandi haberim olmaz mıHaberin yokmuydu canım senin
Ben hiç girmiyom dertlilere geçmiş olsunDertilere derken oluyorum azıcık ban yedim dün geldim mapustan
Canım Benimkinin yatılı ya gelecek kimsesi yok bizimkilerde olacak bana gerek yok birer tane yapsalar yeterdi banaGörünmeyen bı yere dolap yaptır hepsini köy içine mirin kırın ediyoz ama bence lazım oluyorlar
Tamam canım yarın işim yok ona bakayım ne yapabilirim diyeDelü ya ,yarışma bitti ya bugün teşekkür mesajları geliyo cumartesi de çorba başlayacak bak diyorum sana bayram tatlisina çalış seni kesinlikle bekliyorum, katılmayı sakın unutma lütfen konu açılır açılmaz hemen mesaj atarsin
Olur canım inşallah katılmak isterimKızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursa
Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şey
Kızzz annene bırak git fazlalık olanlarıBen bu kadar yastık yatak yorganı nereye koyacağım
Gel gel HoşgeldinnKahvem nerdeyse bende oradayım
Bende geldim geleyim mi
Atma bebeemm yüklük olur oraya koyarsın belki yatılı misafirin olur ama hepsini alma tabi fazla olurYa kaynanam yapmış şimdi konuştum 6 tane yastık yapmış 3 tane yorgan 2 tane döşek ben nere koyacağım bunları istemiyorum dedim o kadar neden dinlemiyorlar beni ya annemde yapacak daha vallah gizli gizli atarım kalırlar öyle
Katılmak istersen bekleriz buranın hunici başıyım dilersen sana da bi tane verebilrimEski ben olsaydım şurada 10 gün öncesi bile yeter böyle bi enerji yok derdiniz şimdi mi ? Şimdi kalbi atan bi mefta... Neyse seviyorum sizi keyfinizi bozmayım keyfim iyi olduğunda katılırım bende
He kız valla ben göremiyorum kim okuyor bazen ulusa sesleniş yapıyorumIşığı gören gelsin anamm çıkın çıkın gelin
24 müBizimkilerde öyle benim annem 24 tane yastık yapmıştı hala duruyorlar yüklük dolabı yaptırdım hepsi içinde yatıyorlar
Aaa evet konuşmuştuk şimdi hatırladım canimcimOndan haberim var canım, o kişiden bahsedildiğini anlamadım kk sallandi haberim olmaz mı
Ama oynamıyolar bunlar
Sen seslen seslen okuyan çok 7/24Tamam canım yarın işim yok ona bakayım ne yapabilirim diye
Olur canım inşallah katılmak isterim
Kızzz annene bırak git fazlalık olanları
Gel gel Hoşgeldinn
Atma bebeemm yüklük olur oraya koyarsın belki yatılı misafirin olur ama hepsini alma tabi fazla olur
Katılmak istersen bekleriz buranın hunici başıyım dilersen sana da bi tane verebilrim
He kız valla ben göremiyorum kim okuyor bazen ulusa sesleniş yapıyorum
24 mü
Girme girme biri saçma sapan konu açıyor OKB li kocasını yakalamış millet ayırmaya çalışırken p..k yoluna Niyazi oluyorBen hiç girmiyom dertlilere geçmiş olsun
Heyecan yapıyım gı öyle diyinceSen seslen seslen okuyan çok 7/24
Şu an 26 kişi bakıyo konuyaTamam canım yarın işim yok ona bakayım ne yapabilirim diye
Gel gel Hoşgeldinn
Atma bebeemm yüklük olur oraya koyarsın belki yatılı misafirin olur ama hepsini alma tabi fazla olur
Katılmak istersen bekleriz buranın hunici başıyım dilersen sana da bi tane verebilrim
24 mü
Ben girsem bile okuyup okuyup içimden saydırıyom geri çıkıyomGirme girme biri saçma sapan konu açıyor OKB li kocasını yakalamış millet ayırmaya çalışırken p..k yoluna Niyazi oluyor
sakin ol bal böcüüüHeyecan yapıyım gı öyle diyince
Nee 26 mııŞu an 26 kişi bakıyo konuya
ahahahahahajjajajajajNee 26 mıı
Selammm 26 kişi
Seni geçerim demedi deme malum başka bi sosyal medya hesabında beni deli sanıp 1-2 gün durulduğumda da özelden geçmiş olsun hesabınızı ele geçirmişlerdi heralde dikkat edin diyen çok oldu Ama durum bu aralar Leyla işte , çıkışları ne kadar yüksekse inişleri de o kadar acıtıyorTamam canım yarın işim yok ona bakayım ne yapabilirim diye
Gel gel Hoşgeldinn
24 mü
Sorun ne canım özel değilseSeni geçerim demedi deme malum başka bi sosyal medya hesabında beni deli sanıp 1-2 gün durulduğumda da özelden geçmiş olsun hesabınızı ele geçirmişlerdi heralde dikkat edin diyen çok oldu Ama durum bu aralar Leyla işte , çıkışları ne kadar yüksekse inişleri de o kadar acıtıyor
Hahaaajjj bu kadar içten canlı bir topige sadece bakayorlar mi iki beğeni laf atsalarmisNee 26 mıı
Selammm 26 kişi
Ne sen sor ne ben solim hsjsjsjsjRengooooo nerde acaba athena