Ne olduğunu biz de anlamadık işin kötüsü ne erkek olduğu ne kadın olduğu belliGerçekmi erkek deme düşer bayılırım
Ohaaaa pardon nnn maşallah ne edecez bu kadar şeyi yaaBizimkilerde öyle benim annem 24 tane yastık yapmıştı hala duruyorlar yüklük dolabı yaptırdım hepsi içinde yatıyorlar
İvetttSu yeni olan.mevzu değil mi thehanck ne
Nickin pare ya canım bende şekerpare getirdin mi gelirken demek istemiştimAy ben anlamdım canım ya şekerpare ne
Aman kızlar içiniz rahat olsun bende fake meke olmazAynen canım
Ins darısı çorbada başına minnosumŞans ama güzel yapmışru
Seni hep görüyorumAman kızlar içiniz rahat olsun bende fake meke olmaz
İnşAllah canım yaaaIns darısı çorbada başına minnosum
Dört tane döşek kaynanm iki annem dört yorgan kaynanm iki annem dokuz tane battaniye altı tane nevresim bizim burda adettir istesende istemesende yapıyorlarOhaaaa pardon nnn maşallah ne edecez bu kadar şeyi yaa
Nickin pare ya canım bende şekerpare getirdin mi gelirken demek istemiştim
Maşallah işte bizimki de adette ben yap ayın dedim yerim yok 2+1 ev yataklar için yer yokDört tane döşek kaynanm iki annem dört yorgan kaynanm iki annem dokuz tane battaniye altı tane nevresim bizim burda adettir istesende istemesende yapıyorlar
Finduklu ossun beybiii
Anladım zor anladım
Hahahah pareler senin olsun
Haberin yokmuydu canım seninGerçekmi erkek deme düşer bayılırım
Becerememişin
Dertilere derken oluyorum azıcık ban yedim dün geldim mapustanSeni hep görüyorumsıkıntı yok
Görünmeyen bı yere dolap yaptır hepsini köy içine mirin kırın ediyoz ama bence lazım oluyorlarMaşallah işte bizimki de adette ben yap ayın dedim yerim yok 2+1 ev yataklar için yer yok