- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
Bildiğimiz hıyarsa sıkıntı yokGunlerdir su eve bi cerez alamadik canim tuzlu bisiler istio spor da terle birlikte tuz da gidiyor tabii; kalktim hiyar tuzladim yiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğimiz hıyarsa sıkıntı yokGunlerdir su eve bi cerez alamadik canim tuzlu bisiler istio spor da terle birlikte tuz da gidiyor tabii; kalktim hiyar tuzladim yiyorum
Yok bacın önceden görüyodum siziAynen ben daha yeniyim ben de daha sıkıntı
Bide fake dsrbesi yemişler
Yoo vardır biz misal bugün yağlama yaptık ben açtım kocim pişirdi sen canımız dedikodu çekti demiyon daNapacan dostum kapandik goruyon baska yapacak sey mi var jsjsjsjsjsjs
Geçirmemiştir Geçirmemiştir özel değilse paylaş bizimle yükün azalırYahu beceremedim şu siteyi kullanmayı... Hımmmm öldürmeyen darbe güçlendirir diyorsunBelki bu sefer felç etmiştir kim bilir..
Dimi hem yeşil daha güzel bi kere hıhhOlsun onlar pro olsun kırmızı kırmızı
Biz de yeşiliz pehhh
Kesinlikle valla bende öyle pat diye gelmiştim bunların enerjisi merhem gibi ilaç gibiYok valla bu topikte tanıştık yeni gelenle de hemen kaynaşırız çekinmeyin
Araniyon gece gece haaBildiğimiz hıyarsa sıkıntı yok
Napim benim herif çalışıy yorgun oluyAraniyon gece gece haaEki Görüntüle 2841635
Ohh missGunlerdir su eve bi cerez alamadik canim tuzlu bisiler istio spor da terle birlikte tuz da gidiyor tabii; kalktim hiyar tuzladim yiyorum
Sorma gı acımız tazeAynen ben daha yeniyim ben de daha sıkıntı
Bide fake dsrbesi yemişler
Duuuttt Allah senii emiiBildiğimiz hıyarsa sıkıntı yok
AskjssjshshajananYoo vardır biz misal bugün yağlama yaptık
Ayyy Allah cezanı vermesinBildiğimiz hıyarsa sıkıntı yok
Benle ugrasio simdi ozelden saracam basina daha kurtulamiycikAyyy Allah cezanı vermesin
HahahahaAskjssjshshajanan
Yaglama heeee
Himm
Ne tur bi yag mesela?
Bi ara biz de deneyek dedikoduya renk gelsin
Evet acı baya olay oldu geldi geçtiSorma gı acımız taze
Duuuttt Allah senii emii
Aklı orda aklıııı benim suçum neHahahaha
Onunla dedikodu yapmıyoruz şekerim yiyoruz böyle löbidi löbidi
Yav bazen kelimelerin anasını ağlatıyorm sonra da tırsıyorum başka bi anlamı felan yoktur inşallah
He ya her an her yerde olabilirlerEvet acı baya olay oldu geldi geçti
Bir sürü üye var vardır başka fakeler
Tamam beybim iyi uykularNeyse bebitolar ben kaçar sahurda bi uğrarım
Valla gı aklı orda kalmışAklı orda aklıııı benim suçum ne
Allah kabul etsin bacımm yatmaya gidiyom aha sahurda görüşekMigrenben
nerdesin ben geldim.
yatsıyı kılıp üzerine de 10 sayfada Kuran okudum şu an içimde kelebekler uçuşuyor
Bende tam seni etiketliyordum gı nere gittin diyeMigrenben
nerdesin ben geldim.
yatsıyı kılıp üzerine de 10 sayfada Kuran okudum şu an içimde kelebekler uçuşuyor
Beni de uyku bastırdı.Allah kabul etsin bacımm yatmaya gidiyom aha sahurda görüşek