Tamam bundan sonra burdayım bendeYok bacım yokgel yabancılık çekmen burda hepimiz sıcak kanlı gacılarız
Saçmalık ya vallaha yükten başka bişey değilBende hurçlarım sonrasını bilmiyorum artık kendi evime geçerken hepsini dağıtırım ne yapıcam ben istemiyorum dediğim halde yapıyorlar yaaa
Pööfff sanki yıl olduKız daha bu gün üçüncü güncuma başlarım inşallah
Utangaç misafirHoş bulduk canım.muhabbetiniz ortasına gelmiş gibi oldum yabancı sayarmışsınız ne bileyim
Her zaman beklerizEski ben olsaydım şurada 10 gün öncesi bile yeter böyle bi enerji yok derdiniz şimdi mi ? Şimdi kalbi atan bi mefta... Neyse seviyorum sizi keyfinizi bozmayım keyfim iyi olduğunda katılırım bende
Her zaman gel bacı heyraaanTamam bundan sonra burdayım bende
Utangaç misafirmssparem
Kahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumbUtangaç misafirmssparem
Kahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumb[
/USER] topiğinde görüyordum seniherkese kapımız açık kalbi temiz ve güzel olan herkese
Canımm tanışırız kaynaşırız yeter ki fake olmayınKahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumb
Biliyorum canım takılıyorum ben sanaKahvem canımsın ama daha yeni yeni tanıyorum onlarda beni belki tanımıyor bile ondan izin istedim kuzumb
Aman hiç bahsini açmaCanımm tanışırız kaynaşırız yeter ki fake olmayınciğerimiz yandı daa