Fake mi yok canım ya ALLAH korusunCanımm tanışırız kaynaşırız yeter ki fake olmayınciğerimiz yandı daa
Hahaa bizden fake çıkma yaaa tam bir Türk gadiniyamCanımm tanışırız kaynaşırız yeter ki fake olmayınciğerimiz yandı daa
Amaaannn çok uzun bebitoFake mi yok canım ya ALLAH korusun
Neden ki Ne oldu
Bir tanesi bu topikte duygularımızla oynadı daFake mi yok canım ya ALLAH korusun
Neden ki Ne oldu
Rabbim yardim eder kolay olur inşallah çocuklar dursa ev işi hemen biter aslindada onlar durmuyorkicevizli tarcinli kek benim de büyük salon kaldı bayramdan sonra yapacam inşallah kolay olur
Dedikodu daaa
Neden öyle dedin kiEski ben olsaydım şurada 10 gün öncesi bile yeter böyle bi enerji yok derdiniz şimdi mi ? Şimdi kalbi atan bi mefta... Neyse seviyorum sizi keyfinizi bozmayım keyfim iyi olduğunda katılırım bende
Aynen canımRabbim yardim eder kolay olur inşallah çocuklar dursa ev işi hemen biter aslindada onlar durmuyorki
Doğru doğru unuttum tabi ben işe gidince hatlar karıştıDedikodu daaaherifi evde ya giremiyo
Ay ben anlamdım canım ya şekerpare neŞekerpare dediydim
Heee minnosum ekmek kesse oy aliyo nevoş
Zaten müsait olsa gelir talan eder ortalığı deli fişekDoğru doğru unuttum tabi ben işe gidince hatlar karıştı
Gerçekmi erkek deme düşer bayılırımBir tanesi bu topikte duygularımızla oynadı da
Bizimkilerde öyle benim annem 24 tane yastık yapmıştı hala duruyorlar yüklük dolabı yaptırdım hepsi içinde yatıyorlarYa kaynanam yapmış şimdi konuştum 6 tane yastık yapmış 3 tane yorgan 2 tane döşek ben nere koyacağım bunlarıistemiyorum dedim o kadar neden dinlemiyorlar beni ya annemde yapacak daha vallah gizli gizli atarım kalırlar öyle
Su yeni olan.mevzu değil mi thehanck neAmaaannn çok uzun bebito
Şans ama güzel yapmışruHeee minnosum ekmek kesse oy aliyo nevoşfasulye olduğu için aysoyla kaldı