- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
2050 de belki cancazimAyy şu ışınlanmayı bulamayanın
Olur olur dur bi çekeyim içime ohh misssenin namaz topiğini gördüm canım ne iyi düşünmüşün maşallah kaç kişiye vesile oluyorsun Allah razı olsun
Tamam son hafta belli olacak ama ne bilim heyecanlandım işteASSOSyal gı sahur sonrası oylamasından bana bildirim geldi. Nevereste etkilemiş. Ben o bildirimi görünce bi heyecan yaptım dedim aha geldi proluk ama lakin teşekkür etmiş
Delü ya ,yarışma bitti ya bugün teşekkür mesajları geliyoASSOSyal gı sahur sonrası oylamasından bana bildirim geldi. Nevereste etkilemiş. Ben o bildirimi görünce bi heyecan yaptım dedim aha geldi proluk ama lakin teşekkür etmiş
Kızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursaKadın olunca sanki sadece b8z iş yapmak zorundayız gibi bi düşünce var ya ondan hep bunlar caniko
Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şeyAyy şu ışınlanmayı bulamayanın
Olur olur dur bi çekeyim içime ohh misssenin namaz topiğini gördüm canım ne iyi düşünmüşün maşallah kaç kişiye vesile oluyorsun Allah razı olsun
Kahvem nerdeyse bende oradayımBiri kahvemi dedi
Canım ben namaz kiliyorum burda lak lak yapicam diye geciktimKızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursa
Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şey
Ne yastık yorganı canımBen bu kadar yastık yatak yorganı nereye koyacağım
Gel canım gelKahvem nerdeyse bende oradayım
Bende geldim geleyim mi
Çeyiz miBen bu kadar yastık yatak yorganı nereye koyacağım
Şekerparede getircem miKahvem nerdeyse bende oradayım
Bende geldim geleyim mi
Ya kaynanam yapmış şimdi konuştum 6 tane yastık yapmış 3 tane yorgan 2 tane döşek ben nere koyacağım bunlarıNe yastık yorganı canım
Evet canım yaaaa istemiyorum dediğim halde bir sürü yapıyorlar koyacak yer yok haÇeyiz mi
Gel canım gel
Getireyim canım canım sagolsunŞekerparede getircem mi
Aynı sorunu bende yaşadımYa kaynanam yapmış şimdi konuştum 6 tane yastık yapmış 3 tane yorgan 2 tane döşek ben nere koyacağım bunlarıistemiyorum dedim o kadar neden dinlemiyorlar beni ya annemde yapacak daha vallah gizli gizli atarım kalırlar öyle
NasılsınGeldim bile
Getireyim canım canım sagolsun