Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

ASSOSyal gı sahur sonrası oylamasından bana bildirim geldi. Nevereste etkilemiş. Ben o bildirimi görünce bi heyecan yaptım dedim aha geldi proluk ama lakin teşekkür etmiş

ASSOSyal gı sahur sonrası oylamasından bana bildirim geldi. Nevereste etkilemiş. Ben o bildirimi görünce bi heyecan yaptım dedim aha geldi proluk ama lakin teşekkür etmiş
Delü ya ,yarışma bitti ya bugün teşekkür mesajları geliyo cumartesi de çorba başlayacak bak diyorum sana bayram tatlisina çalış seni kesinlikle bekliyorum, katılmayı sakın unutma lütfen konu açılır açılmaz hemen mesaj atarsin

Kadın olunca sanki sadece b8z iş yapmak zorundayız gibi bi düşünce var ya ondan hep bunlar caniko
Kızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursa
Ayy şu ışınlanmayı bulamayanın

Olur olur dur bi çekeyim içime ohh miss senin namaz topiğini gördüm canım ne iyi düşünmüşün maşallah kaç kişiye vesile oluyorsun Allah razı olsun
Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şey

Canım ben namaz kiliyorum burda lak lak yapicam diye geciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…