- 27 Mart 2019
- 28.874
- 102.824
Takip ettim geldim hahahaAha ben namazı kıldım da geldim
Unutmadık bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip ettim geldim hahahaAha ben namazı kıldım da geldim
Ne yapıcam ben dutum ya anneme de dedim kaynanama da ben istemiyorum yapmayın dedim dinlemiyorlsr bunların temizlenmesi var ben nasıl döküp temizlicem yaAynı sorunu bende yaşadım
Iyi oructan çıkınca yorgun gibi oluyor insanNasılsın
Evet yemek yiyince sanki dayak yemiş gibi oluyor insanIyi oructan çıkınca yorgun gibi oluyor insan
O.durumdayim
Biliyorum canim arada okuyorum sahur sohbetlerinizi biz sizlerden faydalaniriz tavsiyelerinizden yakında dualara başlamak istiyoruz inşaallah kadir gecesi için okumaya başladıkCanım ben namaz kiliyorum burda lak lak yapicam diye geciktim
Off çok sinir yaaa evlenince ver gitsinEvet canım yaaaa istemiyorum dediğim halde bir sürü yapıyorlar koyacak yer yok ha
Canım ben hurçladım hepsini üstüne de gereksiz bir örtü örttüm senede 2 örtüleri yıkar geri kaldırırım. Kullanmadığın sürece hepsini açıp temizlemene gerek yokNe yapıcam ben dutum ya anneme de dedim kaynanama da ben istemiyorum yapmayın dedim dinlemiyorlsr bunların temizlenmesi var ben nasıl döküp temizlicem ya
Aynen canım yaEvet yemek yiyince sanki dayak yemiş gibi oluyor insan
Gelin gelin şenlenir buralarTakip ettim geldim hahaha
Unutmadık bak
AminAynen canım ya
Gerçi az kaldı 9 gün ALLAH kabul etsin
Anneme dedim üzerinize atıcam zaten ne gerek var yaOff çok sinir yaaa evlenince ver gitsin
Hoş bulduk canım.muhabbetiniz ortasına gelmiş gibi oldum yabancı sayarmışsınız ne bileyimHoş geldiniz
Çok şükür canımAynen canım ya
Gerçi az kaldı 9 gün ALLAH kabul etsin
Yok bacım yok gel yabancılık çekmen burda hepimiz sıcak kanlı gacılarızHoş bulduk canım.muhabbetiniz ortasına gelmiş gibi oldum yabancı sayarmışsınız ne bileyim
Sen daha ne zaman başlayacan len orucaÇok şükür canım
Bende hurçlarım sonrasını bilmiyorum artık kendi evime geçerken hepsini dağıtırım ne yapıcam ben istemiyorum dediğim halde yapıyorlar yaaaCanım ben hurçladım hepsini üstüne de gereksiz bir örtü örttüm senede 2 örtüleri yıkar geri kaldırırım. Kullanmadığın sürece hepsini açıp temizlemene gerek yok
Ne güzel Allah kabul etsin canım bende gidiyorum .kızı uyuttum uyanmadan kilayimAha ben namazı kıldım da geldim
Kız daha bu gün üçüncü gün cuma başlarım inşallahSen daha ne zaman başlayacan len oruca
Allah kabul etsin canımNe güzel Allah kabul etsin canım bende gidiyorum .kızı uyuttum uyanmadan kilayim