- 16 Aralık 2019
- 20.145
- 79.988
- 31
EpeyceDeli bu kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EpeyceDeli bu kız
Dut yiyemeden gidiyonBen geldim siz yoktunuz siz geldiniz ben gedeyom buralar size emanet ağaçları sevin dutlukları koruyun zabaaaaaanan görüşücüyük
Neredesin senNaptın gıı bağlar budanmış gibi hissettim buralar dutluk deel gari
Şimdi 91 gün nası geçecekBen geldim siz yoktunuz siz geldiniz ben gedeyom buralar size emanet ağaçları sevin dutlukları koruyun zabaaaaaanan görüşücüyük
Su içmece az kaldı kızNeredesin sen
Içme beybi içme uyuyamayacaksınSu içmece az kaldı kız
Değiştirir mi dersinŞimdi 91 gün nası geçecek
Sahurdan sonra rüyamda hala içmeye devam ediyordum sonra yanımda biri var orucu bozdun 61 düştü diyo. Ben gayet pişkin pişkin yoo unuttum da içtim bi kere bak sen dedin aklıma geldi içiyor muyum diyorum ama bile bile içiyordumIçme beybi içme uyuyamayacaksın
Lütfen değiştir dutluummDeğiştirir mi dersin
Amaaann tövbe tövbeSahurdan sonra rüyamda hala içmeye devam ediyordum sonra yanımda biri var orucu bozdun 61 düştü diyo. Ben gayet pişkin pişkin yoo unuttum da içtim bi kere bak sen dedin aklıma geldi içiyor muyum diyorum ama bile bile içiyordum
Hahah sorma sorma nası suçluluk duyuyorum sabah uyanıncaAmaaann tövbe tövbe
Evet ya mersk ettimbebeklinick akşam da gelmedi gı
Eşiyle tartışmış acaba bu yüzden mi cevizli tarcinli kekcevizli tarcinli kek canım yeni mi başladı bu mutsuzluğun. Yani pandemi dönemi herkes için zorlu bir süreç onun etkisi vardır bide çocuklardı evin işiydi derken kendini ihmal etmişindir. Seni ne mutlu eder, sana ne iyi gelir onları düşün ve en kısa zamanda uygulamaya başla. Evi günlük dört dörtlük yapmam lazım diye kendini şartlandırıp strese sokma. İnsanız hepimiz unutabiliriz canımız istemeyebilir. Bazen sadece kendimize vakit ayırmak isteyebiliriz bunlar gayet doğal. Öncelikle sen içinde bulunduğun durumu hallet. Günlük rutininde mutlaka kendini şimartmak olsun kendinle ilgilenmek olsun.. İnşallah Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine
Az kaldı dayaan kuzuuHahah sorma sorma nası suçluluk duyuyorum sabah uyanınca
bebeklinick akşam da gelmedi gı
Evet ya mersk ettim