- 28 Haziran 2011
- 59.256
- 149.531
Aaa peynir yoğun ya ağır geliyo olabilir canım bende bayılırım, evet ben yapmıştımCheesekek yiyemiyorum eşim de öyle.
Ama kaynim bayılır
Onlara giderken yaparimmmm senin tarifin miydi oo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa peynir yoğun ya ağır geliyo olabilir canım bende bayılırım, evet ben yapmıştımCheesekek yiyemiyorum eşim de öyle.
Ama kaynim bayılır
Onlara giderken yaparimmmm senin tarifin miydi oo
Harika gorunuyor. Emeklerine sağlık prensesAaa peynir yoğun ya ağır geliyo olabilir canım bende bayılırım, evet ben yapmıştım
Tadida harikaydı, teşekkür ederim bebekim sende yapta aksama iftarda at bize merak ederim ❤Harika gorunuyor. Emeklerine sağlık prenses
Ben de iyiyim. Az iş, bol okuma. Cocukla park. Çok çene. Sonra baş ağrısı. Ama oruç iyi ben iyi. Dün teravih kıldık Niloya'ylaHarikayım. Sabahtan beri tembellikten dolayı baya enerji yüklendi vücuduma. Artık kalkicam.
Peki sen şeker candy emmacim?
Herşey daha da iyi olur inşallah canım tam bilmiyorum ama biz burdayız elimizden gelen bişey olursa olmazsa da sevgimizi gönderiyoruz tüm yaralarını sarsın iyileştirsin
Amann pişman oldum kız yazlıkları ütüsü var bide gittim az ütülemeue başladım kafam şişti tüm enerjimi sömürdü resmen geldim uzandım
Hıc şaşırmadın ya kız
Eline sağlık, benim cizkekimi niye yapmazsın
Herşey daha da iyi olur inşallah canım tam bilmiyorum ama biz burdayız elimizden gelen bişey olursa olmazsa da sevgimizi gönderiyoruz tüm yaralarını sarsın iyileştirsin
Amann pişman oldum kız yazlıkları ütüsü var bide gittim az ütülemeue başladım kafam şişti tüm enerjimi sömürdü resmen geldim uzandım
Canlarım benimBirlikte yakarız nilo niye üzülüyosun
Buyrun biziz ❤Canlarım benim
Bende bayılırım kız çiiizzkekeAaa peynir yoğun ya ağır geliyo olabilir canım bende bayılırım, evet ben yapmıştım
O zaman sende bize katıl cizkek yap mesela masalımBende bayılırım kız çiiizzkeke
bebeklinick güllaç bitti mi acaba nik
Olsun belki bizde düz seviyoruzEveeet bitti attım dolaba bakalım.
Dinlensin geceye kadar.
Atacagim görsel
Bildiğin borcamda güllaç ay dümdüz.
Karnımı doyurdum geldimMinnosprenses minnosum da yok
Pis şeyler düşündüm şuan tobe est.Olsun belki bizde düz seviyoruz
Ben hayatımda hiç yapmadım dessm hep hazır yedimO zaman sende bize katıl cizkek yap mesela masalım
Kızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demişŞuan fırın sütlaç yapıyorum inşallah üstü kızarmayı başarır