- 16 Aralık 2019
- 20.177
- 80.220
- 31
Benimkiler de öyle herifin bıyığıyla yarışırİnşallah çabucak uyurlar canım
Dün ben bıyıklarıma yaptım almış başını gidiyor haberim yok
Ohh afiyetler olsunnn gülümm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkiler de öyle herifin bıyığıyla yarışırİnşallah çabucak uyurlar canım
Dün ben bıyıklarıma yaptım almış başını gidiyor haberim yok
Ohh afiyetler olsunnn gülümm
Ben sabah çok enerjikim dedim herkese yolladım öğlenden sonra baktım bana kalmamışSüperiz harikayiz yine
Bende Gidemedim ya kuaför poffBenimkiler de öyle herifin bıyığıyla yarışır
Aha bu aynı ben catlakcimBen sabah çok enerjikim dedim herkese yolladım öğlenden sonra baktım bana kalmamış
Bana da herif didi gı senin bıyıkları da Bi alalım diye hahahaBenimkiler de öyle herifin bıyığıyla yarışır
Hahah Bi daha dağıtmıcam içimde saklıcamAha bu aynı ben catlakcim
Ayna beni biliir ben aynayıBende Gidemedim ya kuaför poff
İçini söker alırımHahah Bi daha dağıtmıcam içimde saklıcam
Gel al diyeydinBana da herif didi gı senin bıyıkları da Bi alalım diye hahaha
Yoohh virmemmm o benimmİçini söker alırım
Yok anam ben kendi ağda bantımu kendim çekerimGel al diyeydin
Yanıma gel ben yolarım seniBenim de kaş bıyık aldı başını gidiyor halletmem lazım
Ayyy keşke gelebilsemYanıma gel ben yolarım seni
Sinek gaydı yaparımAyyy keşke gelebilsem
Ellerine sağlıkTeşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndüler yaa 6 kase vardı fırını kapattım tepsiyi bi çıkardım 1i kızarmamış aman neyse dedim seni de kızartmayu bekleyemem
Sinek gaydı yaparım
Kız siz aynı şehirde değil misinizAyyy keşke gelebilsem
He kız ikisini gömdük bile daha önce Bi daha yapmıştım ama acemiliğime denk gelmişti bu defa iyi olduEllerine sağlık
Kocamın eline dusseydi şuan 0 kase kalmıştı yapmanla bitmesi bir oluyor maşallah .
Şimdi ne yicez
Şimdi ne yicez diye diye
Evet ama şehrin bi ucunda o ucunda benKız siz aynı şehirde değil misiniz
He kız ikisini gömdük bile daha önce Bi daha yapmıştım ama acemiliğime denk gelmişti bu defa iyi oldu
Kız o güneyde ben kuzeyde şehir içi otobüsle 2 saate giderim ona o kadar uzak yaniKız siz aynı şehirde değil misiniz
He kız ikisini gömdük bile daha önce Bi daha yapmıştım ama acemiliğime denk gelmişti bu defa iyi oldu
Hıımm neyse gönüller bir olsun belki Bi ara ayarlarsınızEvet ama şehrin bi ucunda o ucunda ben