- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Neyse taşmadılar bişe olmadı yanmaya çalışıyorlar devamkeKızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse taşmadılar bişe olmadı yanmaya çalışıyorlar devamkeKızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Migrenben bu kizce nerde
Bişey yapmana gerek yok canım o söner kendiliğindenKızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Yansin ama sararmasin...Kızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Bişey yapmana gerek yok canım o söner kendiliğinden
Teşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndüler yaa 6 kase vardı fırını kapattım tepsiyi bi çıkardım 1i kızarmamış aman neyse dedim seni de kızartmayu bekleyememYansin ama sararmasin...
Sadece kizarmali.geriye kalan yerler beyaz kalabilmeli.
Delik acmana gerek yok
Elleri sağlık canımTeşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndüler yaa 6 kase vardı fırını kapattım tepsiyi bi çıkardım 1i kızarmamış aman neyse dedim seni de kızartmayu bekleyemem
Afiyet olssun çatlakTeşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndüler yaa 6 kase vardı fırını kapattım tepsiyi bi çıkardım 1i kızarmamış aman neyse dedim seni de kızartmayu bekleyemem
Afiyet olsun minnosumKarnımı doyurdum geldim
Için mi fesat kiziimmPis şeyler düşündüm şuan tobe est.
Bende ilk defa yaptimBen hayatımda hiç yapmadım dessm hep hazır yedim
Oo bravo beybii eline sağlıkŞuan fırın sütlaç yapıyorum inşallah üstü kızarmayı başarır
Garadutum çatalkaram❤Burdayım canım
Teşekkür ederim kuzummmAfiyet olsun minnosum
Için mi fesat kiziimm
Bende ilk defa yaptim
Oo bravo beybii eline sağlık
Garadutum çatalkaram❤
Canımmm nasılsınAfiyet olsun minnosum
Için mi fesat kiziimm
Bende ilk defa yaptim
Oo bravo beybii eline sağlık
Garadutum çatalkaram❤
Elleri sağlık canım
Afiyet olssun çatlak
Teşekkürler beybiler kimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldımOo bravo beybii eline sağlık
Tatlı yiyorum şuanTeşekkürler beybiler kimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Afiyet olsun canım benimTatlı yiyorum şuan
Çocukları uyutuyom canımTeşekkürler beybiler kimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Ben bi ev süpürdüm bööön ağda yapim dedim gözüm kesmediTeşekkürler beybiler kimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Şükür iyiyim beybitom sen nasılsın ❤Canımmm nasılsın
Ben kahve iccem ınşTeşekkürler beybiler kimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Çok şükür bende iyiyim canımŞükür iyiyim beybitom sen nasılsın ❤
İnşallah çabucak uyurlar canımÇocukları uyutuyom canım
Dün ben bıyıklarıma yaptım almış başını gidiyor haberim yokBen bi ev süpürdüm bööön ağda yapim dedim gözüm kesmedi
Ohh afiyetler olsunnn gülümmBen kahve iccem ınş
Süperiz harikayiz yineÇok şükür bende iyiyim canım