- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Ateşi yok şükür bilmiyorumki ne oldu bu kıza yaaİshal,kusma, ateş = gıda zehirlenmesi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateşi yok şükür bilmiyorumki ne oldu bu kıza yaaİshal,kusma, ateş = gıda zehirlenmesi?
Iltifatini seviyom beybiÇıtır çıtır bu kız nasıl bı gencliktir böylede
Olsunn içindeki yaş önemli her zaman..Iltifatini seviyom beybi
Yok kız kalsın yerinde bana iş çıkmasın şu halimleHahah maholara dikkat her an her yerden çıkabilirler kinoalı çaylar bilmem neler
Zaten biz ne diyordukkk
Seni sevmeyen ölsün
Yazık kız bari zorunlu göçe teşvik et
Canım covid olabilir miAteşi yok şükür bilmiyorumki ne oldu bu kıza yaa
Aynen gaptanim beybitom yaşım 15 gerisi teferruatOlsunn içindeki yaş önemli her zaman..
Sayilarla baş yarilsaydi ohoo
Hiç bı önemi yok.
Aynen canım sen dikkat etYok kız kalsın yerinde bana iş çıkmasın şu halimle
Ne yok ya odumu kopardin hepimiz iyiyiz yaa öyle olsa bizde hasta olmaz mıydıkYok kız kalsın yerinde bana iş çıkmasın şu halimle
Canım covid olabilir mi
Üşütmüştür yada yediği bişey dokunmuştur. Geçen hafta bense öyle oldumAteşi yok şükür bilmiyorumki ne oldu bu kıza yaa
Günaydınnn beybiler
Yine enercik bir günden merhaba. Herkese alantirik yolluyorum aranızda bölüşün. Kardeş payı yapın haa
@Minnosmeliss ASSOSyal LaRisaCca Migrenben @renksizgokkusagi cevizli tarcinli kek @Niloyatospikk @Zerre @N u r Ni454 @zorunlunick clara H M @PeRRieR @Rya3592
Nalincim özür dilerim korkutmak değil niyetim ihtimalleri değerlendiriyorumNe yok ya odumu kopardin hepimiz iyiyiz yaa öyle olsa bizde hasta olmaz mıydık
Kötüyüm ama göstermiyorum işteSağol kuzucugum, çok şükür sen iyimisin
Noldu niloKötüyüm ama göstermiyorum işte
Muhtişimsin kaarrdşimGünaydınnn beybiler
Yine enercik bir günden merhaba. Herkese alantirik yolluyorum aranızda bölüşün. Kardeş payı yapın haa
@Minnosmeliss ASSOSyal LaRisaCca Migrenben @renksizgokkusagi cevizli tarcinli kek @Niloyatospikk @Zerre @N u r Ni454 @zorunlunick clara H M @PeRRieR @Rya3592
Yaa niloş bişey mi olduKötüyüm ama göstermiyorum işte
Bu ara bütün cocuklarda duyuyorum bu belirtileri. 2 günde geciyor galiba şükür ama sebebi ne bilmiyorum.İshal,kusma, ateş = gıda zehirlenmesi?
Bi tane adim sayar bulmam lazim.Hahaha tabi beni geçmeye çalışıyo, dün izin verdim sevinsin diye beni geçti @teolog8579 bugün çok çalışması lazım
Geçen pazartesi temizliğe bana bi abla gelecekti bu sebepten iptal etti öyle olunca aklıma direk gıda zehirlenmesi geldi ama değilmiş çok şükürBu ara bütün cocuklarda duyuyorum bu belirtileri. 2 günde geciyor galiba şükür ama sebebi ne bilmiyorum.
Gelmis geçmiş olsun. Allah sağlıklar versin.Sağol canim benim şimdi uyuyor bu sabah daha iyiydi
Bazıları çocuklarda ishali duyunca korona diyor ama arastirmadim bilemiyorum.Geçen pazartesi temizliğe bana bi abla gelecekti bu sebepten iptal etti öyle olunca aklıma direk gıda zehirlenmesi geldi ama değilmiş çok şükür
Oy oy oy oy eline sağlık. Benim de kaldirmam lazim. Kaç gündür icimden geçiyor, yikayip kurutuyorum, daha bavullara kaldiramadim. Bugün kesin kaldirmam lazim, kararliyim.Ben elimde poşet kışlıkları kaldırcam ama vedalaşıyoruz henüz ayrılamadık