- 20 Eylül 2013
- 7.433
- 16.206
- 41
Nurum nasilsin iyi misin kuzum yav?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nurum nasilsin iyi misin kuzum yav?
İşte bi yakınımızda öyle oldu o yüzden 2. İhtimali öyle düşündüm ama nalin i üzdüm birazBazıları çocuklarda ishali duyunca korona diyor ama arastirmadim bilemiyorum.
Allah kuzularimizi korusun ya rabbii
Canım özür dileme ama bizde rahatsız olurduk öyle bişey olsaydı dimiNalincim özür dilerim korkutmak değil niyetim ihtimalleri değerlendiriyorum
Ya inşallah öyledirBu ara bütün cocuklarda duyuyorum bu belirtileri. 2 günde geciyor galiba şükür ama sebebi ne bilmiyorum.
Muhakkak.. hani sizden kapmamış olabilir diye düşündüm . Ben düşünmesem daha iyi galibaCanım özür dileme ama bizde rahatsız olurduk öyle bişey olsaydı dimi
Sağol canım Allah razı olsunGelmis geçmiş olsun. Allah sağlıklar versin.
Hayat işte insanlar uğraştırıyor biziYaa niloş bişey mi oldu
Birlikte yakarız nilo niye üzülüyosun
Canım benim telefon samsung, kendi uygulaması var ama sende indirebilirsinBi tane adim sayar bulmam lazim.
Telefona da indiriliyor mu? (Coh mu cahilim :))
Ee onlar ee kaka kaka boşver gülümHayat işte insanlar uğraştırıyor bizi
Herşey daha da iyi olur inşallah canım tam bilmiyorum ama biz burdayız elimizden gelen bişey olursa olmazsa da sevgimizi gönderiyoruz tüm yaralarını sarsın iyileştirsinKötüyüm ama göstermiyorum işte
Amann pişman oldum kız yazlıkları ütüsü var bide gittim az ütülemeue başladım kafam şişti tüm enerjimi sömürdü resmen geldim uzandımOy oy oy oy eline sağlık. Benim de kaldirmam lazim. Kaç gündür icimden geçiyor, yikayip kurutuyorum, daha bavullara kaldiramadim. Bugün kesin kaldirmam lazim, kararliyim.
Harikayım. Sabahtan beri tembellikten dolayı baya enerji yüklendi vücuduma. Artık kalkicam.Nurum nasilsin iyi misin kuzum yav?
Yapman guzum dövüşmenAtak valla ama azcuk daha yatim gı
Durrr polissss arkadaşlarına da bırak bak dövüşeceniz şimdi
Benle ilgili konusuluyo sandımHahah maholara dikkat her an her yerden çıkabilirler kinoalı çaylar bilmem neler
Zaten biz ne diyordukkk
Seni sevmeyen ölsün
Yazık kız bari zorunlu göçe teşvik et
Onlar sadece LaRisaCca nın kocisinin kıyafetleriydi göçe zorla onları kendiliğinden gitsin dedim de yolu bilmiyorlarmış lari diyo benim tarif etmem lazım bende kalsın o zaman dedimBenle ilgili konusuluyo sandım
Senin hakkında tabiki burda konuşmuyoruz kiziiiiimmBenle ilgili konusuluyo sandım
A aaa.Senin hakkında tabiki burda konuşmuyoruz kiziiiiimm
Hıc şaşırmadın ya kızA aaa.
Geçen gün birisi kk da ki yemek yarışmasında labneli güllaç yapmıştı
Kafaya onu taktım nasıl olabilir diye
Onu yapıyorum şuan
Cheesekek yiyemiyorum eşim de öyle.Hıc şaşırmadın ya kız
Eline sağlık, benim cizkekimi niye yapmazsın