- 28 Haziran 2011
- 59.263
- 149.540
Teo ile adım yarışındayız barim yaşımız aynı olsun beybiTeolog da 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teo ile adım yarışındayız barim yaşımız aynı olsun beybiTeolog da 35
İ benden ötürüdür beaa
Daha iyi şükür uyutuyorumTetikte olmak şart
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdi
Ooo gitti koca bir gün geçmiş olsunOff bende iadeyi mevsim ziyareti yapmam gerek dolablarda
Üç bejjjj bişiylerKaçsın kaaaaaaaacccccc
Kız yoksa senden mi gaza gelip bütün gün yürüyorTeo ile adım yarışındayız barim yaşımız aynı olsun beybi
Geçmişler olsun nalincim Rabbim şifasını versin Allah esirgesin yavruyuDaha iyi şükür uyutuyorum
Yaa dün öğlen birden ishali başladı hemen doktora götürdüm prebiyotik verdiler dün gece biraz kustu ama şimdi iyi şükürCanım.cok geçmiş olsun, hayırdır ınş allah şifa versin biz hep aynı
Çıtır çıtır bu kız nasıl bı gencliktir böyledeÜç bejjjj bişiyler
İshal,kusma, ateş = gıda zehirlenmesi?Yaa dün öğlen birden ishali başladı hemen doktora götürdüm prebiyotik verdiler dün gece biraz kustu ama şimdi iyi şükür
Şimdi daha iyi şükür sağol canım benimNasıl oldu ya kzuum iyi mi
Hep öyleydi teo biz zamanlar bizi geçmiyordu biz durulunca saldırdı hemennn atak yaptıKız yoksa senden mi gaza gelip bütün gün yürüyor
Geçmişler olsun nalincim Rabbim şifasını versin Allah esirgesin yavruyu
Hahaha tabi beni geçmeye çalışıyo, dün izin verdim sevinsin diye beni geçti C Capanin Gururu Teyom bugün çok çalışması lazımKız yoksa senden mi gaza gelip bütün gün yürüyor
Geçmişler olsun nalincim Rabbim şifasını versin Allah esirgesin yavruyu
İyi kilo verdi helal olsun çok takdir ediyorumHep öyleydi teo biz zamanlar bizi geçmiyordu biz durulunca saldırdı hemennn atak yaptı
Sağol canim benim şimdi uyuyor bu sabah daha iyiydiGEçmiş olsun csnım şimdi nasıl
Cok geçmis olsun canım, ınş bir daha yaşanmaz ❤Yaa dün öğlen birden ishali başladı hemen doktora götürdüm prebiyotik verdiler dün gece biraz kustu ama şimdi iyi şükür
Evet azimli başarılı bayaaaaağnn C Capanin Gururu Teyom seni cekistiriyoz gelİyi kilo verdi helal olsun çok takdir ediyorum
Sağol canım Allah razı olsuncevizli tarcinli kek cok gecmis olsun canim
Sağol canım benim Allah razı olsunCok geçmis olsun canım, ınş bir daha yaşanmaz ❤
Geçmiş olsun efenimSağol canım benim Allah razı olsun
Hahah maholara dikkat her an her yerden çıkabilirler kinoalı çaylar bilmem nelerBilmeyen varsa oda mahmuttur zaten
Zaten biz ne diyordukkkBen istersem herkes verir nabeeerr
Yazık kız bari zorunlu göçe teşvik etKocamın kıyafetleri yazlık ve kışlık olarak birlikte dolapta zavallım halbuki çok kıyafeti var nasıl sığıyor anlamıyorum