- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
cevizli tarcinli kek cok gecmis olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim komple bitti rahatım ehehehehhAllah kabul etsin canım
Ben o işi dün hallettim ama dolap içini silmeden koydum yazlıkları uzanacak mecalim yoktu
Bi de herkes gergin ha saldıracak yer arıyor mllet sankiYaaa larisim kalbimin ortasından vurdun minnoş minnoş cix cix ozlenmezmi herkesle konuşmak istiyorum ama olmuyor bı tuhaflik var şu sıralarda
Neyse kız girmemiş bı sureKızz yanlış etiket masalimsensin
Dün bi kısmını kaldırdım işte bugün de bi kısmıAllah kabul etsin canım
Ben o işi dün hallettim ama dolap içini silmeden koydum yazlıkları uzanacak mecalim yoktu
Valla kuzucum yılda 2 kere siliyorum her değiştirmede ama şuan uzanmamam gerekiyor diye dikkatli davrandım napim bu defa böyle olsunBenim komple bitti rahatım ehehehehh
Olsun sen iyi olda . Temizlik önemli değilValla kuzucum yılda 2 kere siliyorum her değiştirmede ama şuan uzanmamam gerekiyor diye dikkatli davrandım napim bu defa böyle olsun
Kocamın kıyafetleri yazlık ve kışlık olarak birlikte dolapta zavallım halbuki çok kıyafeti var nasıl sığıyor anlamıyorumDün bi kısmını kaldırdım işte bugün de bi kısmı
Hee bak kız da mutlu olacak onu adı da güzelmişNeyse kız girmemiş bı sure
Onuu birinin etiketledigini görürse mutlu olur belkim sayende ne güzel yakişmissss masallahhhhhh tuuuuuu
Iyiyim canım şükür sen nasılsın 35 yaşındayım benASSOSyal nasılsın kuzucum kaç yaşındaydın sen
Canım dutişko teşekkür ederim bak klavye bile daha du yazar yazmaz dutişko yazıyor otmOlsun sen iyi olda . Temizlik önemli değil
Bilmeyen varsa oda mahmuttur zatenHee bak kız da mutlu olacak onu adı da güzelmiş
Dimi tam bana göre çatlak patlak yus yuvarlak kremalı börek sütlü çörek çek dostum çek gıı kaptırdım gidiyorum haa bilir misiniz bu oyunu
Ben istersem herkes verir nabeeerrGeçmiş olsun nalin
Arkadaşlarına da bırak hıı
Bende seni özledim gülüm Ayy resmimi cebinde mi taşıyorsun aşkoo
Benden 2 yaş büyük birini bulduğuma memnun oldum iyiyim ben de canımIyiyim canım şükür sen nasılsın 35 yaşındayım ben
Canım ya klavye bile sevir beniCanım dutişko teşekkür ederim bak klavye bile daha du yazar yazmaz dutişko yazıyor otm
İ benden ötürüdür beaaCanım ya klavye bile sevir beni
En yaşlı benim beybiBenden 2 yaş büyük birini bulduğuma memnun oldum iyiyim ben de canım
Teolog da 35En yaşlı benim beybi
Off bende iadeyi mevsim ziyareti yapmam gerek dolablardaKocamın kıyafetleri yazlık ve kışlık olarak birlikte dolapta zavallım halbuki çok kıyafeti var nasıl sığıyor anlamıyorum
Kaçsın kaaaaaaaaccccccEn yaşlı benim beybi