- 17 Ocak 2020
- 27.302
- 39.393
Ben cam terebentin kattım da şampuanaBesleyici yağ kullan nilosum
Saçım hep o şampuanla yıkanınca kepek doluyor
Cam terebentin ablama eşime filan da kepek yapmıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cam terebentin kattım da şampuanaBesleyici yağ kullan nilosum
Senin dediğin nedirBesleyici yağ kullan nilosum
Arganyagindan bahsettim ama yaramıyorsa kullanma tabi canımSenin dediğin nedir
Argan ve hindistan cevizi yağı da kullandım
Hayırlı iftarlar canimHayırlı iftarlar kizlar
Bana daha 35 dakika var eşim ta 8.30 da geleceği için açmam beklerim heralde emin değilim bakalım
Amin kuzum inşallahAllah şifa versin boşa gitmesin emekle umarim
HellllooooooooooHülüüüüüüüüüüü
Nasılsın yağlı ballı çöreğimmHelllloooooooooo
Rengarenk boyamak benim de hayalimmBana da yakissa çok kısa kestirip her renk boyamak istiyorum.
Uzun saçı boyamak dert
Saçım uzasa da kendi rengi gelse diye on sene bekliyosun bu sefer
Başım değil de yorgunluk bitmiiiiiİftarlar açıldı baş ağrıları geçti mi bakalım bebitolaaar
Benimki geçmedi
Senin iyi bi dinlenmeye ihtiyacın var kuzum ya yakın olsaydık bebeleri bakardım sende dinlenirdinBaşım değil de yorgunluk bitmiiiii
Ne güzel olurdu bitanem yaaaa gün boyu uyurdum vallaha. Sonra senin pertin çıkardı bi daha benle görüşmek istemezdin yorgunluktanSenin iyi bi dinlenmeye ihtiyacın var kuzum ya yakın olsaydık bebeleri bakardım sende dinlenirdin
Hahah kk dan firar edermişim Oppss üyelik iptali aradığınız üye yok artıkNe güzel olurdu bitanem yaaaa gün boyu uyurdum vallaha. Sonra senin pertin çıkardı bi daha benle görüşmek istemezdin yorgunluktan
Ya da beni gözardı edip herkesi tembihlersin ben yokum sorarsa diyeHahah kk dan firar edermişim Oppss üyelik iptali aradığınız üye yok artık
Ben Ramazan'ın ilk günlerinde baş ağrım mideme vurduğu için istifra ettim 2 defa .İftarlar açıldı baş ağrıları geçti mi bakalım bebitolaaar
Benimki geçmedi
Geçmiş olsun kızlar yaaBen Ramazan'ın ilk günlerinde baş ağrım mideme vurduğu için istifra ettim 2 defa .
Amin amin ,cümlemizeGeçmiş olsun kızlar yaa