- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Bende araya alacaktım amaKız biliyom zatende çoğu burç konuşulunca benimkinide araya sokayim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende araya alacaktım amaKız biliyom zatende çoğu burç konuşulunca benimkinide araya sokayim dedim
Ama tanıdığım aslan burcu insanları gibi değilsinKız biliyom zatende çoğu burç konuşulunca benimkinide araya sokayim dedim
Büyük cesaret bir adamı görmeden ,yürümek her yiğidin harcı değil.
Ama sende küçük değilsin ki
Sen şimdi böyle düşünenlere umut ışığı oldunAmaağn dedim adam görmez bile mesajimi o kdr takipci arasindan
Goygoy olsun diye yazdim. Gorse de ciddi bisey olmaz ki dedim iki uc laflariz biter gider.
Al bak ne oldu
Ben arada sevmiyomBende araya alacaktım ama
Banada öyle geliyooAma tanıdığım aslan burcu insanları gibi değilsin
Sen şimdi böyle düşünenlere umut ışığı oldun
Ne sınavı canım, kolay gelsin❤Cok goygoy yaptik, Yarin sinavim var kizlar ben ders calismaya gidiyorum.
❤
Vayyyyyh kız o kadar da değilmKıskançlık mı her nerede nasıl olursa fark etmez kıskanırım abi adamı TV den kıskanıyorum azcık memitosu görünen hatun çıksın kanal değiştiriyorum öpüşme sahnesini es geçiyoruz saymayım ewt ewt bu karı manyak dediğinizi duyar gibiyim
Türümün tek örneğiyim zatenVayyyyyh kız o kadar da değilm
Yok artik deliKıskançlık mı her nerede nasıl olursa fark etmez kıskanırım abi adamı TV den kıskanıyorum azcık memitosu görünen hatun çıksın kanal değiştiriyorum öpüşme sahnesini es geçiyoruz saymayım ewt ewt bu karı manyak dediğinizi duyar gibiyim
Bezen şey ramo daki kadına benzetiyor beni o kadını kıskanıyorum nTürümün tek örneğiyim zaten
Evet.
Bendensin beybiKıskançlık mı her nerede nasıl olursa fark etmez kıskanırım abi adamı TV den kıskanıyorum azcık memitosu görünen hatun çıksın kanal değiştiriyorum öpüşme sahnesini es geçiyoruz saymayım ewt ewt bu karı manyak dediğinizi duyar gibiyim
iş güç koşuşturma devam ediyoruz senNörüyonuz?
Ben de öyle.iş güç koşuşturma devam ediyoruz sen
Yesss o deli bu deli işteYok artik deli
Nörek valla bi markete gittim geldim oturuyorumNörüyonuz?