- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
OmletAz mı yedin bakim sahurda sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OmletAz mı yedin bakim sahurda sen
Kizim tek ekşınım bim , bime gitmek bile ekşın sayilmaz mi sjsjsjsjAktüel günü de değil kız ne ekşını vardı
Kızlar sizde de bazen beğenme butonu alıntı ekleme yeri takılıyor mu yaf
Rafları bile karıştırmak tam ekşınlık bimde hele bir şeye aynı anda el attıysa biriyle aman allahımKizim tek ekşınım bim , bime gitmek bile ekşın sayilmaz mi sjsjsjsj
Ne iş yapıyorsunGeldik yine işe
Kız nerdesin sen akşam olduNe iş yapıyorsun
avukat katibiyim canımNe iş yapıyorsun
Bereketli kazançların olsun hatunavukat katibiyim canım
ben büyün plastik ürünlerimi bimden aldım kız sabah erkenden gidip sıraya girip alıyorum ama hepsi nasıl alıyorum kadınlar bana kzııyor birazda bize bırak bırak onu biz alalımRafları bile karıştırmak tam ekşınlık bimde hele bir şeye aynı anda el attıysa biriyle aman allahım
Anca yemekti bilmem neydiKız nerdesin sen akşam oldu
teşekkür ederim fıstığımBereketli kazançların olsun hatun
Stokculuk yapben büyün plastik ürünlerimi bimden aldım kız sabah erkenden gidip sıraya girip alıyorum ama hepsi nasıl alıyorum kadınlar bana kzııyor birazda bize bırak bırak onu biz alalım
evetAktüel günü de değil kız ne ekşını vardı
Kızlar sizde de bazen beğenme butonu alıntı ekleme yeri takılıyor mu yaf
Stokculuk yap
3 liraya al beş liraya sat
İyi dayaniyosun hem sabahın köründe kalk hem sahura kalk yer yatarım valla beş dakika fazla uyucam diyemesai bitimine son 25 dk
Sorma vallahi altin degerine binio o zamanRafları bile karıştırmak tam ekşınlık bimde hele bir şeye aynı anda el attıysa biriyle aman allahım
sahura kalpmak daha sevap benim hoşuma gidiyorİyi dayaniyosun hem sabahın köründe kalk hem sahura kalk yer yatarım valla beş dakika fazla uyucam diye