- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Dalila sayıyorum açıkmis olabilirim sen napan beybiNörüyonuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalila sayıyorum açıkmis olabilirim sen napan beybiNörüyonuz?
Hiç sasirmadim kizYesss o deli bu deli işte
Nörek valla bi markete gittim geldim oturuyorum
Az mı yedin bakim sahurda senDalila sayıyorum açıkmis olabilirim sen napan beybi
benimde uykum varBen de öyle.
Bazen koşturmayıp bosverip durdugum da oluyor meliss. Öyle işte. İyiyim. Uyku var galiba biraz.
Bezelye yemegi tavuklu. Dunden pilav var cacik ter gari bizde corba icilmez kis olmadikca..menüde neler var bu gün
nerdesinnYoruldum laaaaayyyyynnnn
Ter akti her bi yerimdennnnn
Bu havada kaz tuyu mont
Istanbul. Askolsun la nasi bilmezsinnerdesinn
artık bizimkilerde içmez sıcak hava 28 dereceBezelye yemegi tavuklu. Dunden pilav var cacik ter gari bizde corba icilmez kis olmadikca..
kız biliyorum onuIstanbul. Askolsun la nasi bilmezsin
bu havada kaz tüyü mont demişsi sen dışarı çıktım diye düşündümBezelye yemegi tavuklu. Dunden pilav var cacik ter gari bizde corba icilmez kis olmadikca..
Beyti kebabı yapcam inşallah yanına da çorba yaparımmenüde neler var bu gün
Neler yaptın bakalımYoruldum laaaaayyyyynnnn
Ter akti her bi yerimdennnnn
Bu havada kaz tuyu mont
ohhhh en sevdiğim beytide antebinBeyti kebabı yapcam inşallah yanına da çorba yaparım
Neler yaptın bakalım
Bizde çok seviyoruz. Eşim insta da yemek tariflerini takipe ediyor sonra diyor şunu yapalım bunu yapalınohhhh en sevdiğim beytide antebin
Ustume gecirdim ciktim iste sicak havada salak gibi terledim diom hshshshshsbu havada kaz tüyü mont demişsi sen dışarı çıktım diye düşündüm
Bime gittim buyuk ekşınBeyti kebabı yapcam inşallah yanına da çorba yaparım
Neler yaptın bakalım
aahahhaa sıcak artık beybiiiUstume gecirdim ciktim iste sicak havada salak gibi terledim diom hshshshshs
ne güzel vallah yapın yiyinBizde çok seviyoruz. Eşim insta da yemek tariflerini takipe ediyor sonra diyor şunu yapalım bunu yapalın
Aktüel günü de değil kız ne ekşını vardıBime gittim buyuk ekşın
Kızlar sizde de bazen beğenme butonu alıntı ekleme yeri takılıyor mu yafne güzel vallah yapın yiyin