- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
sen nasılsın peki ,ben biraz çabuk öfkelenirim inadım da varHe sen öylesin ama ben değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen nasılsın peki ,ben biraz çabuk öfkelenirim inadım da varHe sen öylesin ama ben değilim
Beni de heveslendirdiniz denicem bigünevet minik minik olur
yükselen burcumdan daha çok almmışımBurcun seni es geçmiş yükselene çekmişsin demek ki
Hahah bende yengecin özelliklerini ezberlettim paylaşım yapa yapa
dene canım ben tarif ederim sanaBeni de heveslendirdiniz denicem bigün
Heh işte,ben çok inadim sinirliyim kıskancımsen nasılsın peki ,ben biraz çabuk öfkelenirim inadım da var
Kızz onlar bende de varbenim de yükselenim akrep mi acaba annem kaçta doğurmuş bilmiyor kiHeh işte,ben çok inadim sinirliyim kıskancım
Oyy bidenem zaten antepli arkadaşlar edinmek beni ayrı mutlu ediyor malum ne yemek yapsam derdi var ama antepte öyle bir dert yok. Maşallah liste uzundene canım ben tarif ederim sana
Bence bu özellikler her insan evladın da varKızz onlar bende de varbenim de yükselenim akrep mi acaba annem kaçta doğurmuş bilmiyor ki
DimiBence bu özellikler her insan evladın da var
Çeşit çok bizdeOyy bidenem zaten antepli arkadaşlar edinmek beni ayrı mutlu ediyor malum ne yemek yapsam derdi var ama antepte öyle bir dert yok. Maşallah liste uzun
kıskançlık hiç yok gibi bendeHeh işte,ben çok inadim sinirliyim kıskancım
Nasıl yaaburç özelliğini geçtim sen bir kadınsın kıskanmalısınama helal olsun kıskançlık çok fena birşey yaa keşke bende bu kadar fazla olmasa.kıskançlık hiç yok gibi bende
Nasıl yaaburç özelliğini geçtim sen bir kadınsın kıskanmalısınama helal olsun kıskançlık çok fena birşey yaa keşke bende bu kadar fazla olmasa.
kıskanılacak birşey yokki mesela nişanlım için konuşayım ben ilk tanıştığımda dışarı çıkardı ben normalde erken uyuyan biriyim baktı ben uyumayıp bekliyorum dışarı çıkma alışkanlığını bıraktı çevresinde hep erkekler var iş yerinde bayan var benim yaşlarım da hatta her sabah 2 tanesini alıyor işe getiriyor öyle kızlarla muhabbeti çok yok ama ilk başlarda kıskandığım oldu tanıdıkça güvendikce geçti . normalde kardeşlerin arasında olan kıskançlık bizde hiç yok arkadaşlarımdan da en sevdiğimi kıskanmak değil ama kimseyle paylaşmak istememNasıl yaaburç özelliğini geçtim sen bir kadınsın kıskanmalısınama helal olsun kıskançlık çok fena birşey yaa keşke bende bu kadar fazla olmasa.
kıskanılacak birşey yokki mesela nişanlım için konuşayım ben ilk tanıştığımda dışarı çıkardı ben normalde erken uyuyan biriyim baktı ben uyumayıp bekliyorum dışarı çıkma alışkanlığını bıraktı çevresinde hep erkekler var iş yerinde bayan var benim yaşlarım da hatta her sabah 2 tanesini alıyor işe getiriyor öyle kızlarla muhabbeti çok yok ama ilk başlarda kıskandığım oldu tanıdıkça güvendikce geçti . normalde kardeşlerin arasında olan kıskançlık bizde hiç yok arkadaşlarımdan da en sevdiğimi kıskanmak değil ama kimseyle paylaşmak istemem
Seni seniiiBende de hic yok
Valla benim adama twitterdan o kadar kadin yuruyor ki birlikte okuyup dalga geciyoruz.
Adamin 1 fotografi, herhangi bi kisisel bilgisi bile yok bu arada hesabinda bir sektöre ait paylasim yapiyor, bunun ustunden goygoy yapiyor falan, bi kesim arasinda popüler
Simdi sorun siz nasil tanistiniz diye.
Ben de twitterdan yurudum asadadqdqddqfq
Sen nasıl yakaladın kızBende de hic yok
Valla benim adama twitterdan o kadar kadin yuruyor ki birlikte okuyup dalga geciyoruz.
Adamin 1 fotografi, herhangi bi kisisel bilgisi bile yok bu arada hesabinda bir sektöre ait paylasim yapiyor, bunun ustunden goygoy yapiyor falan, bi kesim arasinda popüler
Simdi sorun siz nasil tanistiniz diye.
Ben de twitterdan yurudum asadadqdqddqfq
Ben şöyle ki,benim sevdiğim bir insan kız/erkek fark etmez bir başkasını benden daha çok seviyorsa o zaman kıskanırım onun haricinde çokta bir kıskançlığım yokkıskanılacak birşey yokki mesela nişanlım için konuşayım ben ilk tanıştığımda dışarı çıkardı ben normalde erken uyuyan biriyim baktı ben uyumayıp bekliyorum dışarı çıkma alışkanlığını bıraktı çevresinde hep erkekler var iş yerinde bayan var benim yaşlarım da hatta her sabah 2 tanesini alıyor işe getiriyor öyle kızlarla muhabbeti çok yok ama ilk başlarda kıskandığım oldu tanıdıkça güvendikce geçti . normalde kardeşlerin arasında olan kıskançlık bizde hiç yok arkadaşlarımdan da en sevdiğimi kıskanmak değil ama kimseyle paylaşmak istemem
o bende de var çaktırmaBen şöyle ki,benim sevdiğim bir insan kız/erkek fark etmez bir başkasını benden daha çok seviyorsa o zaman kıskanırım onun haricinde çokta bir kıskançlığım yok