- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Sen nasıl yakaladın kız
Ben yürüdüm, o koştu
Nasibimmis ne yapayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasıl yakaladın kız
Aslan kraldır, önderdir. Başkalarının yaşantılarını da onlar adına düzenlemek isterler. Her şeye karışırlar, kibirlidirler. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük 'Yönetirim' dir. Yaşam sahnesinde her zaman parlayarak, odak noktası olmak isterler. Organizasyon güçleri çok fazladır. İsteklerini başkalarına kabul ettirmek, onlar için yaşamlarının 'olmazsa olmaz' şartıdır. İyi zamanlarında etkileyici, güler yüzlü, başkalarına yardım etmeyi seven ve bunu kendine görev sayan Aslan'lar sevimli ve iyimser kişilerdir. Ona karşı hatalı davransanız bile, size olgun bir şekilde tepki verir. Fakat; Sabrı taştıktan sonra, dürüst ve mert, gerektiğinde sert bir şekilde tavır gösterir. Zor günlerinde şansları onlara her zaman yardım eder. Yönetici gezegenleri Güneş onları en karanlık günlerinde aydınlığa çıkarır. Eğitimsiz ve gelişmemiş Aslan tipleri çekilmez olurlar. Her konuda sahip olduklarından daha fazlası varmış gibi davranırlar.Ben aslanım yaa benimde özelliklerimi söyleyin allah rızası için
Bende deee kendime has sanıyordum beybitomo bende de var çaktırma
Kisknaclik deyince kötü duruyor ama paylaşmak istememek daha sempatik bende bundan sonra paylaşımcı değilim diyeceğimkıskanmak değil ama kimseyle paylaşmak istemem
Seni seniii
Aynen öyle nasip kısmet iyi olmuş boşver tadını çıkar canım bir gün güzel geçse yanımıza kâr ❤Ben yürüdüm, o koştu
Nasibimmis ne yapayim
aynen öyle o zaman kıskançlık değil paylaşamamakKisknaclik deyince kötü duruyor ama paylaşmak istememek daha sempatik bende bundan sonra paylaşımcı değilim diyeceğim
Nasıl ?Bosuna mi kiymetli benim adamim diyorum :)) nasil zor ulastim bi bilseniz
demekki hepimizde varmışBende deee kendime has sanıyordum beybitom
Vay be. Senin ki kolay kazanç değil, ondan böyle kıymetli değerli e peki hiç fotoğrafı kişisel bilgisi yoktu diyorsun ,sen daha önce den tanıyor muydun?Hahahaha gece gunduz saglam yurudum
Gadin milletidemekki hepimizde varmış
Sen burcunun özelliklerine internetten bak.Bende deee kendime has sanıyordum beybitom
Gadin milleti
Vay be. Senin ki kolay kazanç değil, ondan böyle kıymetli değerli e peki hiç fotoğrafı kişisel bilgisi yoktu diyorsun ,sen daha önce den tanıyor muydun?
Kız biliyom zatende çoğu burç konuşulunca benimkinide araya sokayim dedimSen burcunun özelliklerine internetten bak.
biz zerreyle ayını burç ve yükselene sahibiz de ondan komuştukKız biliyom zatende çoğu burç konuşulunca benimkinide araya sokayim dedim
Büyük cesaret bir adamı görmeden ,yürümek her yiğidin harcı değil.Yok kiz görünce sok oldum hatta.
Kel göbekli bisey bekliyordum hahahahahaha
Öyle degilmis normal bir tip ama 13 yas buyuk cikti
Yasini bilsem belki hic yeltenmezdim.
bencedeBen ikizlerim kizlar. Ikizler özelliklerini yazmayin. Hatta bilenler unutsun toplum sagligi icin en iyisi bu