- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Işık çok önemli biliyorsun, şuan hava nasıl bilmiyorum orda ama çok ışık işe yariyo ve yakın çekimGündüz mü yapsam bilemedim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Işık çok önemli biliyorsun, şuan hava nasıl bilmiyorum orda ama çok ışık işe yariyo ve yakın çekimGündüz mü yapsam bilemedim ki
Birkaç tane çektim bakalınIşık çok önemli biliyorsun, şuan hava nasıl bilmiyorum orda ama çok ışık işe yariyo ve yakın çekim
Yürü be minnosum kim tutar seniBirkaç tane çektim bakalın
Sunumu mu yaptım canım ama tarifler isimsiz paylaşılacakmıl
Attım nevroşa benim işim bittiYürü be minnosum kim tutar seni
Banada atsanaAttım nevroşa benim işim bitti
Hoşgeldin canım, vakit geçiriyoruz canım sen nasılsınKızlar hayırlı akşamlar
Napiyosunuz
Heeee oldu buradakiler de yetiştirinBanada atsana
Hayırlı akşamlar canım ben yemek yaptım temizlik falan bir de yarışmaya katıldımKızlar hayırlı akşamlar
Napiyosunuz
Haklı bı hareket bence.Heeee oldu buradakiler de yetiştirin
Yani değil miHaklı bı hareket bence.
Yetistirirse
Yarışmadan ipucu ver bari gidip ellerinkini beğenmeyelim aramızdaki Ler dururkenHayırlı akşamlar canım ben yemek yaptım temizlik falan bir de yarışmaya katıldım
Canim bu yarışmada isimsiz resim paylaşılacak, sonuç belli olunca isimler aciklanacak
Yarışma sahur tarifi canım cumartesi başlıcak oylamaYarışmadan ipucu ver bari gidip ellerinkini beğenmeyelim aramızdaki Ler dururken
Benn miiHeeee oldu buradakiler de yetiştirin
Ben uyuyakalmisim biraz orucu uykuya tutturmus gibi oldukHoşgeldin canım, vakit geçiriyoruz canım sen nasılsın
Sen değil topikte kilerBenn mii
Haklı bı hareket bence.
Yetistirirse