- 28 Haziran 2011
- 59.386
- 149.832
Uykuda lazım kuzumBen uyuyakalmisim biraz orucu uykuya tutturmus gibi olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uykuda lazım kuzumBen uyuyakalmisim biraz orucu uykuya tutturmus gibi olduk
Burayı okuyanlar yetirştirir sen değil kuzum
Bir kerecikten birşey olmazBen uyuyakalmisim biraz orucu uykuya tutturmus gibi olduk
İlk ifadeyi çok seviyorum ya
Demi ya sonuçta uyku yasak değil kiUykuda lazım kuzum
Heh mesaj yerime gitmiş demek kiİlk ifadeyi çok seviyorum ya
Müthiş tripli
İnşallahBir kerecikten birşey olmaz
Rüyamda bide orucumu açtım karnimi doyurdum güzelceBir kerecikten birşey olmaz
Ohhhhh afiyet olsunRüyamda bide orucumu açtım karnimi doyurdum güzelce
Değil çok güzel gerçektenKadınlar kulübünün emojileri o kadar güzel ki her seferinde şaşırıyorum vatsap neden bunları kullanmıyor diye
Minnosprenses ASSOSyal
Yuvalama yapıyor dut
Bazen kafamda karışıyor WhatsApp da burdan ifadeler arıyorum filanDeğil çok güzel gerçekten
Kk yı kullanmaya başladığım beri bıraktım sosyal medyayıBazen kafamda karışıyor WhatsApp da burdan ifadeler arıyorum filan
Ne kadar alistiysam Kk ya
Gerçekten öyle oluyorKk yı kullanmaya başladığım beri bıraktım sosyal medyayı
Ben kesinlikleGerçekten öyle oluyor
Eşimle tanistigimda vatsapa girmez olmuştum
Kk yla tanistigimda intagrama girmez oldum
Bazen İntagram vatsap gibi kanallardaki mesajlara cevap vermeyi unuttugunuz oluyor mu kk yüzünden mesela .?
Bende o da var
Sonradan aklıma geliyor da aaa ayıp olcak koş kız koş diye telaşla cevap vermeye geciyorum
Minnosprenses
ASSOSyal
Evet 9.30 da burada olalımDurun la durun bayrama az kaldı iftar geldi ben daha ymek yapim akşama kahveleri yapın gelin
Hadi ya süprayzz olacak desene,Sunumu mu yaptım canım ama tarifler isimsiz paylaşılacakmıl
Hayırlı akşamlar canım oturuyorum öyle bugün kahvaltı istedi herif rahatımKızlar hayırlı akşamlar
Napiyosunuz
Hah benim gibi bir emoji sever dahabende bayılıyorum emojilere hepsini her yerde kullanabilsek keşkeKadınlar kulübünün emojileri o kadar güzel ki her seferinde şaşırıyorum vatsap neden bunları kullanmıyor diye
Minnosprenses ASSOSyal