- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
İnşallah yapcam bugün erken yatmazsamDurun la durun bayrama az kaldı iftar geldi ben daha ymek yapim akşama kahveleri yapın gelin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yapcam bugün erken yatmazsamDurun la durun bayrama az kaldı iftar geldi ben daha ymek yapim akşama kahveleri yapın gelin
Kullan canımHadi ya süprayzz olacak desene,
Hayırlı akşamlar canım oturuyorum öyle bugün kahvaltı istedi herif rahatım
Hah benim gibi bir emoji sever dahabende bayılıyorum emojilere hepsini her yerde kullanabilsek keşke
Ben kapattım face ve insta yıGerçekten öyle oluyor
Eşimle tanistigimda vatsapa girmez olmuştum
Kk yla tanistigimda intagrama girmez oldum
Bazen İntagram vatsap gibi kanallardaki mesajlara cevap vermeyi unuttugunuz oluyor mu kk yüzünden mesela .?
Bende o da var
Sonradan aklıma geliyor da aaa ayıp olcak koş kız koş diye telaşla cevap vermeye geciyorum
Minnosprenses
ASSOSyal
Bende bugün rahatım .Hadi ya süprayzz olacak desene,
Hayırlı akşamlar canım oturuyorum öyle bugün kahvaltı istedi herif rahatım
Hah benim gibi bir emoji sever dahabende bayılıyorum emojilere hepsini her yerde kullanabilsek keşke
Bura varken ne yapayım demiBen kapattım face ve insta yı
Bilmiyo Bence öğrenmeleri gerekiyor canimKadınlar kulübünün emojileri o kadar güzel ki her seferinde şaşırıyorum vatsap neden bunları kullanmıyor diye
Minnosprenses ASSOSyal
Vayy arkadaşın eşi çorba yapacakmış neyse benimkide sucuklarj doğradj yafBende bugün rahatım .
Bahçeden topladigim karalahanalari ( sonu artik diye hepsini toplamıştım ) sarıp sarıp buzluğa atmıştım.
Bugün onları buzluktan çıkarıp tencereye koydum .
Corbayi da eşim yapacak
Bı iş yok anlayacagin bende de bugün .
Salatayi filan işten saymazsak
He kız kimse yokluğumu da fark etmedi zatenBura varken ne yapayım demi
Ahaha aynı ben, resmen kk da yaşıyorum, başka bişey yok hayatımdaGerçekten öyle oluyor
Eşimle tanistigimda vatsapa girmez olmuştum
Kk yla tanistigimda intagrama girmez oldum
Bazen İntagram vatsap gibi kanallardaki mesajlara cevap vermeyi unuttugunuz oluyor mu kk yüzünden mesela .?
Bende o da var
Sonradan aklıma geliyor da aaa ayıp olcak koş kız koş diye telaşla cevap vermeye geciyorum
Minnosprenses
ASSOSyal
KesinlikleBilmiyo Bence öğrenmeleri gerekiyor canim
Etiket yaptık ya sabahVayy arkadaşın eşi çorba yapacakmış neyse benimkide sucuklarj doğradj yaf
He kız kimse yokluğumu da fark etmedi zaten
Yok kız burada değil faceyi ve insayı kapattığmj kimse fark etmediEtiket yaptık ya sabah
A.selamm nasılsınGeldimmmm
Selamlar herkese
Heee aman boşver burası çok güzelYok kız burada değil faceyi ve insayı kapattığmj kimse fark etmedi
Hoşgeldin canım ❤Geldimmmm
Selamlar herkese
Kesinlikle kuzum iyi ki tanımışım sizleri deHeee aman boşver burası çok güzel
Kesinlikle kuzum iyi ki tanımışım sizleri de
Ne yiyorsunuz akşama