- 28 Haziran 2011
- 59.381
- 149.826
Daha görünmez yaz dutumben geldim kızçeler napiniz bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha görünmez yaz dutumben geldim kızçeler napiniz bakim
Oruç olmasa eğlencenin büyüğü orda ama naaabeerAman boşver onu burası daha eğlenceli
Az kaldı azOruç olmasa eğlencenin büyüğü orda ama naaabeer
İftardan sahura bulamayız masalıAz kaldı az
Uuu beybi yandin gecelerİftardan sahura bulamayız masalı
Catlak-kurabiye yandın bacımsuUuu beybi yandin geceler
Haklisin kuzum, eline sağlık afiyet olsun heyecanla bekliyorum❤Sahura hazırlık yaptım kızlar bitti şimdi fırında geldim ben bu yasaklar da evde daha çok yoruluyorum
Bu neden bende olmuyor yaf prolu beybi mi istiyor illa kiben geldim kızçeler napiniz bakim
He film izledik bitti yapacak bişey yokAman boşver onu burası daha eğlenceli
Ohh hamarat hanım neler yaptın bakalımSahura hazırlık yaptım kızlar bitti şimdi fırında geldim ben bu yasaklar da evde daha çok yoruluyorum
Bende merak ediyorum nasıl yapiyo masalimBu neden bende olmuyor yaf prolu beybi mi istiyor illa ki
He film izledik bitti yapacak bişey yok
Ohh hamarat hanım neler yaptın bakalım
Bakalım inşallah sonuç güzel olur hazır herşey sadece sunumum kaldıHaklisin kuzum, eline sağlık afiyet olsun heyecanla bekliyorum❤
Aa yarışmaya mı yapıyorsun kız hadi bakalım bekliyoruzBakalım inşallah sonuç güzel olur hazır herşey sadece sunumum kaldı
Geceyi mi bekleyeceksin kuzum ışığa dikat et,dediğim yerlere mutlaka bakBakalım inşallah sonuç güzel olur hazır herşey sadece sunumum kaldı
Bu ne kizgıcık kk
Sen yapmam dedin bak minnoş hemen hazırlandı beybiAa yarışmaya mı yapıyorsun kız hadi bakalım bekliyoruz
Gündüz mü yapsam bilemedim kiGeceyi mi bekleyeceksin kuzum ışığa dikat et,dediğim yerlere mutlaka bak
Şişş sus kız kimse görmesin dutluğun yaptığını yapmaya çalıştımBu ne kiz
O antepliiiSen yapmam dedin bak minnoş hemen hazırlandı beybi